NU BYTER JAG BLOGG!

ny byter jag från blogg till devote. min nya bloggadress är den gamla (nästan)

jessieh.devote.se


det är bara att titta in dit, pussar till er! jessieh.devote.se

god kväll!


Emmas sötnosar som jag hälsade på idag!

God Kväll!
Sitter med en kopp te och kollar på Klick! Snart börjar filmen igen, och då ska jag återgå till att mysa i soffan. Måndag imorgon, och då äre skola som gäller! Är pigg som satan eftersom jag och madde vaknade två idag, haah! Nu börjar filmen, pussar!

Sunday!

Har precis lämnat av Madde i stan, och sitter nu och kollar på Greys Anatomy. Ska ut och springa lite senare, och skriva klart min svenska.

Mest spelade låtar i min ipod:
Don't Lie - Black Eyed Peace
One more time - Daft Punk
Right round - Flo Rida
She moves in her own way - The Kooks
Beautiful girls - Sean Kingston
Where is the love - Black Eyed Peace
Boston - Augustiana

pussar till er

Grönan!









Var på Gröna Lund med madde idag,
var mycekt skojsigt! Har haft en väldans trevlig helg med min kompis Madde! Är glad över att lillen kom hit. Nu ska vi kolla på hajen, tjoho! Pussar

gröna lund today!

Morsning! Idag blire av till Gröna Lund med Madde, och vi ska börja fixa oss nu. Vädret är sisådär, men de blir nog bättre senare. Funderar på att byta till devote, vad säger ni om det? Har redan skapat ett konto : http://jessieh.devote.se

pussar!

with M A D D E

Hallå allesammans! Sitter framför datorn medans madde langar GH! hahah! Hon är skit dålig, kör på easy! ;) Idag var vi inne i staden med Danne yo! Vi tog en glass (efter mycket besvär!) och begav oss sedan hemmåt. Får se vad vi hittar på ikväll, hoppas något skojsigt! Maten är klar snart, så de blir gött. Hoho, härligt att ha min barndomsbästis på besök nu hörrni!


jag och madde har alltid varit lika snygga, haah! ;)

madde


jag och madde för några år sedan... då var hon längre än mig, men nu är jag längre än henne, hah!


Morsning!
Madde ligger fortfarande och sover medans jag är halvvaken. Det var ju menningen att vi skulle till gröna lund idag, men de verkar ju dock inte bli av nu... Ska försöka få liv i madde och kanske äta något.

Pussar till er!

eyecandy

Godis? Nej! snarare söta små smycken som är helt underabra! De här godbitarna hittar du på Nelly.com, och visst ser de underbara ut? Så goda att man vill äta upp dem ;)

skulle du kunna gå runt med en sådan här runt armen/fingret eller tom i örat? Jag skulle då kunna!

Choco SB Bracelet SEK 499, Mi Lajki - NELLY.COM Strawberry Cake Ring SEK 299, Mi Lajki - NELLY.COM  Icecream Waffle Earrings SEK 599, Mi Lajki - NELLY.COM

Madeleine kommer!




f o t o : jag och madde

Ska fixa mig snart, ska nämligen till centralen och möta upp Madde! Tjojsan! Har inte varit med henne sen i sommras, eller vi träffade varandar i stan av en ren slump för ett par veckor sen, men  nu är det bara hon & jag! Fyfan vad kul! Den här tjejen har jag känt sedan barndomen och vi har fortfarande kontakten. Åh, skojsigt värre!

INSANE!



Var på Gröna Lund idag med Linnéa, Joel, Alex, Sofia, Helena och Johanna! Åkte insane för andra gången i mitt liv, så jelva kul var den! Jag och Linnéa åkte baklänges den här gången, vilket är läskigast. Haha! Gick även i spökhuset, skrek som en galning måste jag tillägga. Tur att Sofia och Joel var lika rädda, fegisar där! ;)

Solen har varit halvdålig på att visa sig idag, eller vad säger ni?

svar till Joel:
för de första så gick inte ens alex i spökhuset, o för de andra... du var jävligt rädd :D

onsdag , Linns!



Hej Allesammans! Ligger i sängen med Linnéa, vi vaknade nyss :) Igår var hela 7B på en teater, den slutade runt halv tio och vi var hemma runt kvar i elva. Då gick jag och L ut för att träffa Babbi och Max en stund tills vi drog hem och drack varm choklad och kollade på Eva och Adam! Dålig uppdatering i know, men det blir lite mer ikväll när jag kommer hem :)

pussar till er

lediga!

Ja, som sagt, vi är lediga idag! Eller lediga och lediga, vi måste göra en skoluppgift, men vi behöver iallafall inte vara i skolan. Härligt! Ska möta upp Astrid och Johanna om en dryga 45 minuter, då vi ska hitta någon att interljuva. Sitter med en skål flingor, men ska snart klä på mig och fixa mig. Oj, det blir bråttom nu.. pussar!

1-0 till aik!

Så, då var det avklarat! Med många chanser, på både djurgårdssidan och aiksidan så var matchen oavgjord. 1-0 till AIK! Aldrig varit såhär glad förut, jippie! Nej, nu ska jag sätta på en film eller något, är ju ledig imorgon. pussar


mitt älskade årskort - med Gary Sundgren på framstidan, som ledde oss till guldet!

mmm...!

En chokladfontän... så jävla gott det låter! Tänkt att bara köpa lite choklad, låta den här maskinen smälta det och sedan är det bara att smaka? Åh, verkligen en hitt för mig!

 Vad tycker ni, något att satsa på, eller är det kanske lite för vågat?




Ska äta och sedan blir det aik - djurgården, skojsigt! Får verkligen hoppas på en vinst :)

UPPDATE: AIK - DJURGÅRDEN 1-0! Ivan Obolo gjorde 1-0 tjohopp!

djurgården - aik



Ikväll är det djurgården - aik, vilket jag kommer följa! Kommer dock inte vara på Råsunda, stannar hemma för denna gång. Hoppas, eller snarare vet att det blir vinst mot djurgården, djurgården har inte varit i trimm den här säsongen direkt :)
Iallafall, David stack för ett tag sen, vi skrev klart ekonomi saken, och när vi var klara gick vi ut för att spela lite fotboll, nice!
Måste bara tillägga att jag saknar min vän Isa mycket, och att jag hoppas vi ses snart igen! (Hon är en sexig aikare hon också!)

monday



God morgon alla sötnosar!
De här är den enda dagen vi går i skolan, och knappt det. Vi går idag, halvdag tills vi åker och har lite fridrott. Imorgon och på onsdag ska vi göra lite saker i grupper, som inte ingår i skolan. Också då teater, och sen är vi lediga på torsdag, härligt!
Har ni en lika skön vecka framför er? ;)

life is to fly

Var med Emms idag. Innan dess handlade jag en fotboll och körde lite, ahah det var kul! Lagade middag med Emma hos henne, upptäckte då också att emma inte har några kunskap på att laga mat. Haha, det blev köttbullar med nudlar. Fyndigt! :) Blev lite suddbilder med kameran, som tur var ska jag lämna in den snart, tjojsan!
Bilder på skor kommer senare, lovar.






älsklings skor!

Åh, igår fick jag ett par skor av mamma, ett par skor hon inte kunde ha. Jag är överlycklig! Skt snygga och passar asbra till min klänning ;) Dock har de en rätt högklack som jag får träna på att gå i, hah! Men vill man vara fin, får man lida pin :) Ska snart iväg och fixa lite saker med Mammsingen och Simon, mina tennisträningar är slut för iår. Nej, ska kila nu, men en bild kanske tittar in på de underbara skorna senare!


Emma Håkansson. Jag <3 Dig / J , lovely summertime...

nagellack som luktar gott? ja!

Har ni hört om det nya nagellacket som luktar gott från Make Up Store? Tydligen har de kommit på ett nagellack som inte bara är snyggt, utan också som luktar gott! Nagellack har en väldigt speciell lukt, men nu kan man ex dofta hallon om naglarna? hiss enligt mig!

vad tror ni, kommer det bli en hiss eller diss?


Godmorgon söndag!


Kan inte låta bli att älska den här bilden, visst är den fin?

Morsning! Är redan uppe faktist, tidigt för att vara jag ändå faktist. Ska plinga till Emma och se om vi ska träffas idag lite senare kanske? I hope so! Igår kom Danne, Emma och Linnéa hit och kollade på Eurovision Songcontest, delvis. Jag var lite smått osocial och satt framför datorn, haha! Ska ringa Emms nu.

Puss på er sötnosar!

Norge vann!

Då var det avslutad dåra, och Norge vann! Var faktist inte sådär jätte förvånad, efter fjärde landet som hade gett den en 12 poängare fattade man ju det...  Han kammade hem nästan hälften av alla 12 poängar, och hade sjukt mycket poäng. Njo, det var en bra låt för att vara eurovision songcontest faktist!
Sverige kom inte alls bra till, men det hade jag förväntat mig, jag gillade inte alls sveriges bidrag iår...Jag har aldrig varit en sådan som tycker att Eurovision songcontest har varit något kul att kolla på, men jag brukar alltid se finalernas slut.

Följer ni alltid eurovision songcontest?


Norges bidrag.

tre ungar + daniel


foto: jag, emma och linnea
fotograf: sofia


God kväll
! Sitter med sötungarna Emma och Linnéa och kollar på melodifestivalen. Vi håller på att göra bananer med smält choklad i! (de är i ugnen för tillfället) Skit gott! =D Danne kom nyss, så jag ska sluta vara osocia och umgås lite :)

ha en trevlig dag!

the evening!

Hej vänner! Ska snart ner till stranden för att grilla med några vänner. Har sprungit idag med Linnéa, och vi sprang för långt :( bra, men änd dåligt, haha! Ska fixa mig nu, svarar på kommentarer och skriver mer sen.

pusssssar!

in the wait for the bus..


foto: jag
fotograf: jag


Godmorgon! Vaknade nyss, eller nyss, haha för kanske tjugo minuter sen. Det var länge sen jag sov såhär länge, och när jag vaknade var jag fortfarande trött. Ska nog träffa Linnéa idag, när hon och jag är klara. Ska fixa mig nu sötnosar, men vad ska ni göra idag?

ni vet väl att det inte är så många veckor till sommarlovet? ;)

a sunny day, awoho!


emma gör en frivolt :)


jag hoppar!


emms & jag :)


jag igen, haha :)

Danne stack för ett tag sen, vi var nere vid abborberget ett tag, tills Danne stack upp till mig och vi kollade på en film. Härligt de! Det blev lite bilder från dagen iallafall, så njut av de här bilderna!

kväll

Ska snart ner till aborrberget för att möta upp Danne :) Emms o Jenny kommer senare, men de är tröga! Har varit med Emma, Celine och Danne idag! Inga bilder tyvärr eftersom min kamera har gått sönder. Nej, nu ska jag ner, för att möta Danne, men vi hörs mer ikväll!

hugs

Friday Morning!


Hetingen Robert Pattinson, mera av honom!

Morsning! Sitter med en kopp te och en macka, med tvn påslagen. Kollar på Tyra Show, där en lesbisk tjej ska gifta sig och hennes mamma stöttar henne inte. Sorgligt tycker jag, för båda sitter just nu och gråter i tv, men mamman vägrar för hon är kristen. Aja, ska dricka upp mitt te, äta min macka och sedan dra till bussen!

vad ska ni göra denna fredag?

pussar

*asgarvar*



skönare domar finns inte eller hur? :) önskar honom till nästa aik match!

summertimes, one more time!



samtliga saker är från : Din Sko, Bikbok, H&M och Gina Tricot.

fisken är röd.



Emma sötunge är här för tillfället! Vi kanske ska äta middag utomhus tillsammans :) Jag har pastasalld och hon paj, en perfekt picknik! =D Varit en chill dag, nej nu ska jag plugga!

hugs & kisses

morsning korsning!



tröja, gina tricot - present
byxor, weekday - 399 kr

God morgon!
Har ett härligt matteprov framför mig idag, och jag bara lääääängtar! ;) Heh, ska fixa mig lite mer snart men sitter just nu med en macka i högsta hugget. Mums!  Ska gå nu, men vi hörs lite senare.

Pussar till er!

life is wonderful






Underbara tjejor de här! Emms, Sofia och Linnéa! Vi var nere vid abborberget och bara hade kul! Slog i min andra tå, den ser ut som en ballong nu. Haha! Härliga sommartider de här! Jag gillar, gillar, gillar!

Svar på frågestunden

Här kommer svaren på frågestunden. Tog bort några frågor som var lite idiotiska, men här är svaren på frågorna iallafall :)

Favorit affär?  Mhm, det måste nog vara Gina Tricot, men jag gillar också Monki väldigt mycket.

När började du blogga? Jag började blogga för kanske lite mer än ett år sedan. Men min blogg försvann eller något liknande, så jag startade en ny i början av november förrra året.

Varför började du blogga?
För att några av mina kompisar började blogga och då ville jag också pröva. Fann inte riktigt inresse för det från början, men nu är det en vardagssak!

Hur skulle du beskriva dig själv med tre ord? :)
Mhm, det var svårt. Jag är inte en sådan person som gillar att beskriva mig själv, jag tycker det är ganska jobbigt faktist. Men om jag måste beskriva mig med tre ord, så förmodligen för tillfället : lycklig, galen och lite små förälskad ! haha ;)

tittade du på eurovision song contest idag, och isåfall vad tyckte du? Nej, jag kollade inte på det, jag såg lite, bara lite på det, då när mamma hade på det och så hörde jag när Marlena sjöng. Är inget fan av det, och har aldrig varit. Björn Gustavsson gjorde så jag kollade hela förra perioden, men nu när han inte är här, känns det oviktigt!

Vilken färg har din tandborste?
haha, den var rolig den! Den är grön:)

Favoritblogg/ar?
Mhm, jag har nog inggen ritkigt favoritblogg, jag följer det som intresserar mig helt enkelt! Vännernas bloggar och några kändisbloggar blir det nog för min del!

Har du varit tillsammans med en kille som heter Andreas ?
Ja, det har jag.

Vad skulle du ta med dig till en öde ö, om du bara fick ha tre saker?
Jag skulle ta med mig en kompis, rep och kniv! (tänker smart)

Hur ser ditt rum ut? Det ser väl ut som ett vanligt rum, skrivbord, säng dator, tv, ja vanligt dåra! Jag kan publicera en bild på rummet senare..

Ja, det var väl fördet mesta allt! Hoppas ni blev nöjda med svaren :)

with suuufia!



Hallå! Måste gå direkt, för Sofia och jag ska ner till abborberget och träffa sötnosarna Emma och Linnéa! Har varit med Sofia idag, och det blev en dag med våfflor, lite plugg och massvis med skratt.

pussar

o u t f i t


dagens klädsel!

klänning, prickig - H&M
skor, vita - din sko
tröja, vit- present

Börjar 08.25 idag, så jag hinner med en buss som går om en 20 minuter cirka.Simon fixade min dator igår, så nu har jag tillbaka min dator tjohipppi! Glöm inte frågestunden nu :)

kvällsfika



Det blev lite fika ikväll iallafall! sockerkaka och tee, gott! Ska återgå till desperata hemmafruar, härligt!

Glöm inte bort frågestunden nu i inlägg nedanför!

Frågestund!



Nu kör jag igång en frågestund för skojs skull! Får se om det går hem hos er! ;)

Kom ihåg att jag granskar kommentarerna innan de kommer upp, så inga idiot frågor nu va! :)

frågestunden är avslutad.

it is time to bake!

Mmm! Har precis bakat lite sockerkaka, mumsens! Råkade kolla fel på receptet så det blev jätte mycket smet, så jag gjorde vanlig sockerkaka och sedan sockerkaka i små former! Lite smått roligt tyckte jag ;) Visst ser det gott ut? :) Blir cesarsallad till middag, gott!


lunch/mellanmål



Smoothine som lunch/mellanmål. Gott! Är på mammas bärbara dator, som är otroligt trög. (Förlåt mamma om du läser det här, det är jätte bra att jag får låna den!) Vilket gör att det tar lång tid för mig att svara på kommentarer, ladda upp bilder osv. IRRITERANDE! I want my old computer back :( Aja, det får bli sedan när den är fixad då! Stack direkt hem efter skolan, som slutade runt ett.

Har ni sett det (o)underbara vädret? TJOHO! är allt jag kan säga ;)

pussar till er!

o u t f i t



dagens outfit
svart linne - present
svart blus - H&M
jeans, weekday
skor - din sko

nej, nu måste jag rusa till bussen, pussar!

friends

Sitter och kollar på vänner, men ska snart börja plugga lite. Svenska och matte är det som gäller! Ska käka också och göra HK läxan.  INTE kul! Var hos Jenny-penny tidigare idag och vi pluggade lite, åt och snackade! Jag åkte även rollerblades för första gången, tjoho! GIck inte sådär jätte bra, Jenny fick dra mig längre bitar.. Hahah!



Hiss & Diss listan!



- Gossip Girl!
Har börjat följa serien på senare tid, och det är verkligen en grym serie! mer Gossip Girl åt alla!

- Härliga busschaufförer. Balla busschaufförer som ler stort och säger ett glatt hej på morgonen. Bra start på dagen!

-  Kanske dags för årets första dopp?  Hoppas det iallafall! Om nu vädret anpassar dig till lite värme så kanske det blir ett dopp i edsviken!


- Var är solen? J
ag saknar den! Jag vill ha sol, sol, sol och mera sol! vårvärme... kom!

- Fördomar...!
Så sjukt trött på att folk dömer en efter bara en blick på en, tumme neråt för det!

 - Massa j*vla prov på en vecka. *suck* kan aldrig lärarna lära sig att INTE sätta in alla prov på en vecka, och kanske försöka dela upp det?

 - Min dator har gått sönder
och jag får använda mammas dator. Nej, inget mer sånt tack!

monday


såhär ser jag ut idag...


Godmorgon! Vaknade väldigt tidigt, runt kvart över sex och steg upp. Tog en macka och sminkade mig, och jag är redan klar. Ska packa ihop mina saker och sedan dra till bussen. Grymt dåligt väder idag, suck. Aja, nu ska jag gå, pussar!


god natt!

Nu ska jag fixa mig inför natten och sedan sova, fast förmodligen kommer jag fastna framför tvn... Går en härlig film på trean, så jag kommer nog fastna här... Men jag ska iallafall borsta tänderna och försöka reda ut mitt toviga hår * suck* aja,  dags att börja nudå!

Rösta gärna på mig som veckans blogg hörrni? :)
http://linnearinzen.blogg.se


är det bara jag som tycker Chad är otroligt snygg? knappast!

Oh Gossip Girl!

Ska snart sätta på tvn och bosätta mig framför tvn i en timme. Det är Gossip som gäller, tjoho! Har pluggat lite svenska, och upptäckte att svenskan inte alls var i fylld, det fanns bara massa idiotsvar. Men, haha det var rolig läsning iallafall!

Man skulle strycka under hjälpverbet, verbet och sedan skriva tempusformen. Såhär blev alexs (o)intelligenta svar
 
Har du inte ätit frukost ännu ?
svar : Jo
Hon är bara nio år: svar: Kul för henne
När vi hade gått iland: svar: Dumt
och barnen har redan gått till skolan: svar: snorungar
Hon blev glad när hon fick paketet: svar: konstigt

hah, vad ska man tro? att han är osmart eller bara lat ? ;)



vad tycker ni om en frågestund kanske? skulle de bli någon " big deal" kanske ? ;)

best buy

Hej allesammans! Förlåt för jag har uppdaterat dåligt, men min dator har pajat, så jag får använda min mammas istället. När jag vaknade stack jag direkt till Täby med mamma, mormor & morbror och det blev lite saker dåra! Åkte sedan direkt till tennis och spelade tennis och nu är jag hemma. Ska kolla på greys anatomy och sedan Gossip Girl, tjoho!


en söt klänning från Lindex

BH från H&M

klänning från Gina Tricot till skolavslutningen



it is hard to forget you...




Hej! Sitter och kollar på American Pie, med en tekopp och kex med ost. Hade tänkt åka till Jenny ikväll, men jag hade ingen ork så det blev en liten härliga hemmakväll! Ska snart sova tror jag, är lite smått trött. Har två prov som jag måste plugga till imorgon *suck* men ikväll slapp jag det iallfall! :)

har eran kväll varit bra?

åh, vi är gnaget, vi är gnaget, aik!




Kom nyss hem från aikmatchen! Det blev 2-0 mot Häcken, och det var otroligt skönt! Måste vara glädjespridaren Jonte som gjorde det! Han följde också med på matchen och det var trevligt med lite sällskap. Trots att han var så inne i spelet, så han var "borta" var han en rolig prick att ha med!

Jag: - Jonte, kolla på den där flaggen, den är skit stor!
(inget svar)
Jag: - Nähä, okej... ( lite tyst för mig själv )

fem minuter senare
Jonte: - Jessica, kolla in flaggan!
Jag: - Jo men jag sa ju det till dig förut...
Jonte: - Ojdå, förlåt men jag är så inne i spelet!

Godmorgon!

Godmorgon på er! Vaknade för kanske 20 minuter sen, tog en snabbdusch och sitter nu med en skål med flingor. Ska iväg på aikmatch senare med Jonte, men den börjar inte förrän runt fyra. Ska hinna klä på mig, käka lite mer (hehe) och kanske göra något intressant! Vädret ser ut att bli okej, och jag får hopaps på massa med mål & solsken!

vad ska ni göra idag? pussar

Bert, vi lever faktist i 2000-talet




Såhär såg delar av kvällen ut. Isa, Jenny, Linnéa och Emma kom på besök och vi kollade på tv och slappade lite. Emma stack runt kvart i elva och de andra elva. Nu ska jag kolla på en film på tv och sedan sova. AIK imorgon! tjoho! Hoppas på en vinst! :)
Jajuste, såg på talang, och jag & Emma höll på att garva ihjäl oss när tobbe sa så. Haha, rätta takter det!

pussar till er sötnosar

Kanske något till skolavslutningen?

'
Den är från Gina Tricot och kostar runt 250 kr

Funderar på denna söta klnningen till skolavslutningen? Tänk bort den där musen i mitten, så kanske den är rätt fin? Jag gillar den iallafall!

Vad tycker ni om den här klänningen?

with Emma!

Hej där ute! Sitter med Emma här, och har precis ätit. Det ska kanske komma över några människor hit, vi får se hur det blir med den saken. Mammsingen ville inte ha för mycket springa här, så heh vi får se! Nu ska jag och Emma lira lite guitar hero, men vi hörs senare!

Pussar!

a sunny day!

Hej! Kom nyss hem från Jenny! Var där med några härliga vänner :) Vi hoppade studsmatta, åt lite och kollade sedan på SATS. Ikväll får jag se hur det blir, blir paj till middag, super! Imorgon är det Aik match som gäller, yeahyeah! Tuffa snubben Jonte kanske hänkar också (för första gången på norra!!) haaha. Hoppas det! :)





'


o u t f i t




dagens outfit:
leggins, H&M - 99 kr
undertröja, H&M - 149 kr
tröja, guld ? - Linnea
övertröja, ? - 249 kr

Såja, nu fick nu se en dagens outfit! Måste rusa nu, har miljoner saker att göra innan jag kan bege mig till busshållplatsen. Ska träffa med all säkerhet Linnéa efter skolan, så det blir inte så mycket blogg på den fronten. Vi hörs senare!

pussar

10 sanningar ni inte visste om mig

  1. Jag tycker Buddah verkar väldigt ball, så om jag tror på någon religion är det Buddismen.
  2. Jag är mörkrädd, och har varit det ända sen jag var liten.
  3. Jag är kass på att måla, och det bästa jag kan göra som ser någonlunda snyggt ut är streckgubbar.
  4. Jag älskar Håkan Hellström och Mando Diao!
  5. Jag brukar gå i spökhuset på Gröna Lund, men jag är skit rädd varenda gång och skriker som bara den.
  6. Jag kan inte och jag kommer förmodligen aldrig någonsin kunna dyka.
  7. Jag brukar ofta sitta och nörda guitar hero långt in på natten
  8. Jag tycker grisar är jätte söta! (iallafall små grisar)
  9. .... och apor!
  10. Jag är en datanörd, vilket ni säkert ha märket eftersom jag sitter och skriver det här nu.


byxor + tröja.. ?


Tagen från : bikbok.com

Hiss eller diss?
Jag  tycker absolut diss! Inget jag skulle vilja ha på mig - någonsin faktist. Jag tycker det är otroligt fult, och jag skulle aldrig ha på mig det här i skolan. Så nej, det här är inget för mig!

Vad tycker ni?

i love, love, love, love

Tycker bilder som har levande i sig är helt underbart! Nåja, jag ska iallafall tvinga mig ut och springa snart, känner mig helt död tråkigt nog :( Vad har ni hittat på för roligt idag ? :)




fotograf: Sofia
foto: Linnéa, Jag och Johanna.

Du kommer aldrig få reda på den hemliga ingrediensen

Världens godaste drink har jag druckig, åh mums! den är gjord av 7up, hallon och en hemlig ingrediens ;) Så sjukt god den är! Åkte hem till Emma direkt efter skolan, vi hoppade lite, tog det lungt och snackade lite sisådär. Härligthärligt! Ska dra ut och springa om ett tag, men det får bli runt sju, halv åtta. Har inga krafter nu...  Suck, regnet har kommit igen, när ska den jevla våren komma egentligen?



o u t f i t



dagens outfit:
svart tröja, gina tricot - runt 100 kr tror jag?
leggings, H&M - 99 kr
jeansshorts, avklippta.

Ska snart iväg till bussen, måste bar sminka mig lite mer och blåsa håret. Var ledig igår så då var jag inte i skolan, och fick somorgon till tio, det var skönt! Men nu gick jag upp strax efter sex, och kände mig helt död. Nej, nu ska jag verkligen gå, men ha en underbar dag! (Ni vet väl att det är solsken ute?!?!)

It's jumping time!

Jag älskar levande bilder, där man ser att något händer, där man ser att det inte bara står still. Det är så otroligt häftigt tycker jag! Klarade att stå på egna ben idag när jag gjorde volt, är sjukt glad över det :) Nej, nu ska jag nog sova är väldigt trött. Ha en trevlig kväll!






What is better then...?

Jordgubbar & Choklad!? Nej inget! Jag, Sofia och Linnéa smälte choklad, och doppade jordgubbar i det. Så otroligt gott! Var hos Sofia hela dagen där vi hoppade studsmatta och bara hade en tjejdag. Mysigt värre!





antingen är det fel på min statistik, eller så har jag haft besöksrekord idag! 373, woohooooooooo!

today i look like this!



"hippie" tröja - ingen anning.
jeans , leggings isa
örhängen - ice
'
nej, nu måste jag gå! ska möta Linnéa i mörby och vi ska lämna in pengarna till skolan. Vädret ser ut att bli dåligt idag igen, haha. *ssuuuuck* pussar till er

lunchtime!

Smoothie till lunch, mums! Har precis målat klart lite, och väntar nu på att det ska torka. Får se vad jag hittar på idag, ska iallafall slå en pling till Linnéa, vilket jag sa att jag skulle göra när jag hade vaknat :) (jag vaknade runt tio, heeh) Får se vad som sägs i luren hos människan! Det kanske blir grill ikväll? Ja, de får man hopas på! Nu ska jag dricka upp min smoothie och göra lite nyttigt.

'
''
fotograf: Jag



springflowers are beautiful





Lite bilder som jag tog idag på några vitsippor. Tycker blommorna verkligen visar att våren är här, trots att det är grått och mulet ute. Åh, vad jag hat/älskar våren!

Jag älskar våren för att
- Den är otroligt fin och allt blir grönt
- Det luktar vår!
- Snön försvinner, yeah!

Jag hatar våren för att
- Jag blir snuvig
- Det luktar gott ett tag, tills jag börjar nysa
- Jag har en förjävlig pollenallergi!

Hah, som ni ser hatar jag bara våren för att jag har pollen. Men, men, ni som inte har pollen kan skratta er lyckliga!

Saker som JAG måste göra under sommarlovet...

1. Äta förjävligt mycket glass.

2. Inte tappat allting jag lärt mig under sjuan och slippa framstå som helt korkad när jag kommer tillbaka till skolan.  

3. Köpa massvis med billiga sommarkläder!

4.
Åka någonannanstan utom här i Stockholm

5.
'Träffa min kära och gamla vän Madde

6. Tälta, grilla och bada dagar ut och in!
 
7.
Bli jädrans nyttig (undantag glassen dåra)

8. Försöka följa den här listan, trots att jag vet att jag bara med säkerhet kommer att klara punkt ett.

Such a rainy day...


Linnéa hoppar här dåra :)

Rygg, woho!
'

Ett litet försök till volt, haha tills jag halkade på studsmattan :) L kunde inte sluta skratta.


En härlig bild i regnet!


Och här var man riktigt snygg dåra....

Vilket aprilväder det var då. Ena sekunden tror man att det ska bli lite sol, och andra sekunden ösregnar det. Suck, suck. Träffade Linnéa en liten stund dåra, har ju som sagt ledigt imorgon. Vi hoppade studsmatta i regnet, och bilderna blev inte superkvalite eftersom vi tog 5 i rad utan blixt. Tråkigt där, men bildbevis blev det iallafall! Ska ut på en springtur.. hoppas verkligen inte det börjar regna. Jo, nu är det väl dags att börja.

Vad tycker ni om det här  " underbara" vädret?

tisdag


'hur ser jag ut nu ? jo såhär...

hej bloggen! Kom hem för knappt en halvtimme sedan, slutade nämligen ett idag! Är ledig imorgon, och ska kanske vara med lite vänner då :) bio eller inte, vi får se hur vädret blir! Vaknade försent imorse, runt halv åtta och jag börjar 5 över åtta. Suck, jag hann iallafalll med bussen, men jag kom ändå försent. Nu ska jag fixa lite saker, men vi hörs ikväll!

pussar till er

must do!


fotograf: jag

God Kväll! Christian är på besök, så jag ska nog lira lite guitar hero med honom, hehe! Han ligger på hard nu, men vafan honom kan jag ändå klå! =D Det var så mycket den här kvällen som jag skulle hunnit med men inte hunnit riktigt... det här ska jag iallafall göra i veckan

  • Plugga inför mitt svenska/matte/biologiprov...
  • Olja balkongen till operation dagsverk
  • Bli nyttig och springa!
  • Fixa designen lite
  • Klå Simon på guitar hero...
Haha, ja nu måste jag nog börja! :)

tack söta rara!



fotograf: Jag ( jaja, inte världens bästa bilder, men vafan, muggen ville ju inte bli med på fotot! )

Fick denna söta & helt underbara mugg av Linnéa, den sötnosen! för er som inte ser, så står det : Grattis på födelsedagen världen bästa Jessica! Glöm aldrig att jag älskar dig och att jag alltid kommer finnas vid din sida // din Linnéa! <3 Herregud, underbara unge! En bättre present kan man inte önska sig, verkligen inte! Sedan finns även ett kollage med bilder på oss. Åh, vad glad jag blir!

 Visst var den fin ? :)

home!

Kom nyss hem från Linnéa, där jag och Sofia tittade in för att säga hej :) Jag fick en underbart fin present av sötnosen, som kommer upp här senare när jag har laddat in bilden! Var med Sofia och Johanna idag, och vi bakade chokladbollar, hoppade studsmatta och umgicks bara hela allmänt! Sjukt härliga tjejer de där, och en helt otroligt rolig dag var det! Nej, nu måste jag plugga & äta...

Men vad har ni gjort idag ? :)

pussar till er !

dagens outfit


tjocktröja svart - H&M
vit/blå tröja - Gina Tricot
byxor - jeanstights (isa!)


Nu ska jag iväg till bussen, ska nog slå en pling och se om Jacob kommer med för David får skjus istället... Det regnar *suck* , ja det var den sommarkänslan då...

new.... good or bad?

Nu har jag en ny design! Den gamla var inte direkt gamal, bara att jag kände att jag inte var nöjd :) Den här ska nog stanna ett tag tror jag, eller vad tycker ni ?

Tycker ni om den nya, eller ska jag ha några av de gamla? :)

Nu ska jag ta en dusch och sedan kolla lite på tv! Ha en trevlig söndag. Pussar till er

nuffe & tuffe



fotograf på alla bilder: jag

Var över hos Emma ett tag, kollade till hennes kaniner, gav dem lite mat & vatten och lite sådant :) de är verkligen underbara! söta små rackare är vad de är, och jag är helt kär i båda. Ska träffa Emma lite senare, hon kommer hem idag, trevlans! Nu måste jag plugga lite på biologi, men ha en trevlig söndag nu alla läsare!

saturday night, ohyes!

Hej! direkt efter stan & middag (styrketräning också, hah) så åkte jag till enebytorg för att träffa Sofia. Vi fick även med oss Chris och vi bestämde oss för att dra till Alex (den lata ungen, han kollade på tv) och efter en lång stund utanför hans hus bestämde vi oss för att ringa och vi var välkommna in. Vi kollade på tv, hoppade studsmatta och umgicks bara :) Erik kom även senare, trevligtrevligt! Stack hem runt 11, då även sötungarna Chris & Sofia åkte med :) En trevlig lördagskväll de!



på studsmattan!

sötungen sofia!

 i alex rum, erik, sofia & chris

studsmattan!

jag & sofia :)

chris balla skor, haha jag diggar de!

dagens outfit


blir en snabb dagens outfit, för nu ska jag iväg med mamma och handla lite saker till mitt rum! ska träffa sofia ikväll och får kanske en snabbis med isa, vi får se! 

vad ska ni göra en sån här härlig sommardag? :)

movienight



hej allesammans! kom nyss hem från linnea där jag, jenny, jonte och ekberg var ett tag, kollade på film, hoppade studsmatta och bara umgicks allmänt :) var en härlig dag idag, och man har kanske fått en liten bränna? ;)
hur har ni spenderat denna underbara dag ? :)

summer flowers..







summer flowers! åh vad jag älskar sommaren...

valborg in pics!

i början av dagen...




senare på kvällen..







nu ska jag äta, hoppas ni också hade en trevlig valborg! :)

RSS 2.0