it is raining..





god kväll! kom nyss hem från emma, eller inte nyss jag har pluggat lite so också. ska strax ut och springa - trots det regnigaväder. under dagen var jag med emma, hemmas hos emma. det var kul! idag sken solen och jag o sofia gick ut utan skor för att "välkomna" våren. tyvärr försvann våren och regnet kom fram, men vafan det var kul ändå! :) ska kila nu, ha det bra vänner.

puss

aik, första matchen!



på söndag smäller det! säsongsstart aik - halmsstad! jag kommer såklart sitta platsad för att se detta! hoppas på massa mål och en bra start för aik! följer med jonathan, så det ska bli skönt! den börjar 15.00, och det kommer verkligen förgylla min söndag! fotboll, aik... yesyesyes!

nu sitter jag i datasalen, och väntar på att emma ska sluta. vi ska plugga / spanska. suck! borde nog börja nu.. vad ska ni hitta på för roligt idag vänner?


skolan...



hola! sitter i skolan med joel, celine och alex. killarna kör dataspel medans jag pluggar stenhårt på spanska! celine håller på med sin mobil, hehe. nu säger killarna en dryg kommentar och allt det här, och alex ser kul ut :) nu ska jag plugga på spanska, ska träffa emma idag! hörs senare.

ciao!

godmorgon!

godmorgon mina vänner!

har precis klät på mig och sminkat mig lite, och sprungit runt och letat efter en gummisnodd.. vart tar alla vägen? ett mysterium, såsom att alla mina hårnålar försvinner också på något konstigt sätt.. man har fem när man går till skolan och när man kommer hem sitter bara en kvar i håret. skumt ? ja!


härliga vår, komkomkom!

dagen i bilder


dagen i bilder.

hemma från skolan, bara varit plugg, tyvärr. ska kanske träffa emma lite senare, får se! förlåt för dålig uppdatering, ska försöka mer sedan. har so att göra nu! vi hörs senare vänner, ha det bra nu!

hur man öppnar en kokosnöt..

1. man tar en skruv och försöker skruva genom de där tre hålen och lyckas få igenom ett hål. man stoppar i ett sugrör och smakar på kokosvattnet, vilket smakar förjävligt så man häller ut allt.

2.
man sliter upp hela verktygslådan och prövar varenda grej som ligger i den, tills man slutligen försöker med en spik och en hammare.

3. spiken och hammaren funkde inte, men spiken fastnade däremot i kokosnöten, och nu får man kämpa med att få upp den jävla spiken.

4. man får slutligen upp spiken, blir förbannad på alla kokosnötter, går och muttrar i något med stil med : - kokosnötter kan knappast ha varit någon hit på någon öde ö, för hur fan fick de upp koksnötterna? jag kan slå vad om att de inte hade någon simpel verktygslåda som hjälp...

5
. man går till mamma, som får gå ut ur huset, med en hammare och någon verktyg och får slå och försöka göra hål i koksnöten.

6. den går slutligen sönder, och man blir överlycklig! men nu är det ju problemet att få koksnöten ut ur skalet...

såhär såg det ut när jag skulle försöka få upp en koksnöt... hur gör du?

Zac och Vanessa i en disney reklam!


(källa msn.se)
var inne och kikade lite på internet och hittade den här söta bilden! bilden kommer ur boken törnrosa, och vad säger ni visst är de ett sött par? mer av de här säger vi!

and i love my camera..





gårdagen i bilder får de bli istället för ett långt inlägg. snön fall ner igen, och jag & emelie blev sura! lika bra kvalitee som vanligt från min mobil - underbart! kom nyss hem från emelie, har varit där med camilla och axel. blev en skön kväll med anden i glaset och lite sådant! tända ljus och mörker, härligt! nej, ska dra mig tillbaka till soffan.. och kolla på en härlig film. skönt att gå upp 7 idag, jag är INTE trött!

puss på er!

menyn...

det är nämligen så att min meny är helt annorlunda i mozilla och i internet explorer. eftersom jag har mozilla, så ser menyn bra ut för mig i mozilla, men för er som har internet explorer så ligger menyn längst ner. jag ska försöka återgälda det här så får jag kan... men det är lite problematiskt! ni får ha tålamod vänner! nu ska jag ut o springa, och sen till emelie.

puss

earth hour



Hej alla! kom nyss hem från emelies gympatävling! jag satt stilla i fem timmar, så jag var rätt kass på att gå sen... kväll är det earth hour, missa inte det! ska hem till emelie för någon grej med tända ljus och såna saker, det ska bli härligt! igår sov jag även hos emelie, och vi var hos henne på kvällen. det var ; jag, linnea, camilla, emelie, erik, erik, joel, ekberg, jonte och wille! vi kollade på pirates of the caribbean, (jag valde typ) för ingen annan ville ju välja.. nej, nu ska jag nog göra något.. ska nog vänta tills mamma kommer hem och gå ut o springa!

haft en bra helg?
kärlek till er

fridaynight



nu när snön är tillbaka, är det nog dags att sätta på sig vinterkläderna igen ? hoppas inte!
sitter här med emelie, och vi väntar på att camilla ska ringa! ikväll vet jag inte vad som händer, men vi får se! ska slå en pling till joel/erik när deras fotbollsträning är klar. jag ska sova hos emelie ikväll och sedan åka till hennes gympatävling!
skriver kanske mer sen!

ciao!

friday - yes!


(jag och emelie i höstas)
hola! sitter i datarummet med helena, lisa, sofia och erik! jag och sofia ska snart ner till gården, för vi börjar inte förrän 12! idag ska jag sova hos emelie min vän! det var länge sen :) sen ska jag på hennes grympatävling imorgon, det ska bli najs! nej , nu ska jag säga till sofia att sluta läsa det jag skriver här.

kärlek till er!

todays looking!


ja, inte en sådär jätte bra bild blev det. gammal också, men den bästa jag hade. fotot togs när det var snö ute, men jag har faktist samma kläder på mig idag. älskar tröjan jag har på mig, trots att färgerna inte syns! den är vit, brun med guld i sig. (GULDGULD!!) bättre det här är min kassa kameramobil..

the sunshine is here, to stay?


(sofias & mina fötter!)

.. ja man kan ju alltid undra över den saken. solen var iallafall framme och värmde oss alla idag, och e flesta i klassen (tjejerna) satt ute och solade för fullt! har precis sprungit 4 km (snarare smågått än sprungit) trodde de skulle kännas mycket längre än vad det kändes, men aja jag får väl satsa mer nästa gång!

första studsmattan!


Hola! erik stack precis, men david är fortfarande här. har sjukt mycket spanska att plugga på, så det är bara att sätta igång! idag var jag med joel, alex, emma, david och erik hemma hos emma! vi hoppade studsmatta, och david (den klanten) gjorde illa sig kanske 100 gånger idag, och såklart var han inte sen med att skrika och skratta. joel och alex drog, medans jag, david och erik gick hem till mig och gjorde pommes! sjukt gott, fast erik tog allt och david fick nästan ingenting :) (förutom det han han fick i sig i munnen, tills de tog stopp) nej, nu ska jag nog vara lite social! vad har ni gjort idag?

kärlek

god morgon allesammans!

såhär börjat jag min morgon! våfflor m.sylt & te.. kan det bli bättre? jag har aldrig riktigt varit någon stort ätare, men när det finns våffelsmet i kylen, säger man då aldrig nej!


spel!



ett litet roligt videklipp på mig o helena :)

helena and I








jag och helena satt ute på balkongen och spelade gitarr / ukulele. riktigt härligt faktist, och man kunde verkligen känna av våren. nu ska hon gå, och jag ska säga hejdå. ett videoklipp kommer även senare!

ciao!

the sunshine is here!

sitter med helena, och vi har precis ätit upp våra våfflor med sylt. helena visar sina skillz på gitarren medans jag leker datanörd! he..heh.. nej, nu har jag satt ihop ett bildkollage som kommer upp här! och jag och helena ska fortsätta att träna gitarr ;)




våffeldagen :)

Hola! jag och helena försöker hålla koll på våra våfflor som vi gör just nu! det är ju våffeldagen idag ! =D vi har laddat upp med tee, och så har vi bänkat oss på balkongen för det är så himla skönt väder! solen skiner, och vi tänker sitta ute och äta. nej, nu ska jag hjälpa helena med våfflorna, pict kommer senare!

ciao!

morgon! - onsdag



godmorgon! ska snart ut till bussen, men först ska jag plugga lite på engelskaprovet som vi har idag. det är solsken ute, och snön är nästan borta. - lycka! det kanske hinner bli sommar trots allt? hoppas det! nu ska jag skynda mig, men ha en bra dag!

tove sjöberg



tove jag saknar dig!

knas väder?

... första gången jag kollade ut var det sol, amen bra tänkte jag! nu kanske de blir lite vår..
.... andra gången jag kollade ut snöade det lite, jaha tänkte jag, nu är väl vinter här igen..
... tredje gången jag kollade ut var solen framme igen..
... fjärde gången jag kollade ut snöade det som aldrig förr och det var mörkt..
... och nu skiner solen igen.

vågar man gå ut utan att detta aprilväder ska överraska en IGEN? vad är det med sveriges väder? irriterande? JA!

aja, nu ska jag faktist städa mitt rum lite, ha det bra vänner

dags att ladda upp inför sommaren?


linnea - bikbok
jeansshorts - bikbok
glassörhängen - bikbok
skor - H&M

tisdaay!


(bild 1 från tidigare dag, och bild 2 från idag)

Hola! har faktist lirat lite gitarr ett tag nu, blev ganska inspererad av förra musiklektionen :) försöker lära mig oasis - wonderwall & don't look back in anger. ganska många ackord (nya) att lära sig, men det ska nog funka! slutatade runt ett idag, och drog hem rätt snabbt. har sedan dess slappat lite, och varit lite sorgsen. var är våren? det är inte långt kvar till min födelsedag, och jag vill verkligen inte ha massa snö nu... nej nu vill jag ha vårkänslor! mitt vårskrik har jag redan skrikit tillsammans med min vän camilla, så våren MÅSTE komma nu!

solen sken iallafall lite mer idag, och det är väldigt härligt! nej, nu ska jag nog fixa lite saker. men ha en bra dag nu!

puss

godmorgon!

Godmorgon på er alla! när jag steg upp idag sken solen, och det är helt underbart! visst ligger det snö ute, men allt är bättre just nu än mörker. från början gillade jag snön faktist, tyckte det var riktigt mysigt. men nu... efter ett tag, så har man väl tröttnat och nu vill man bara få tillbaka våren, sommar! iallafall, sitter här med en kopp te och en macka. har aldrig varit något riktigt storätare, men lite lyckas jag nog få i mig ;) nej nu ska jag nog sätta mig framför tvn!


(te förgyllar närvaron!)

slapp dag!



Hej! har varit otroligt lat idag och inte orkat skiva ett inlägg så jag satte bara snabbt ihop lite bilder som jag har tagit under dagen. du ser på bilden mig och EMMY!, mig själv, garnnystan (?) david och alex i hans nya jacka :) efter skolan drog jag hem till jenny och vi körde rock band och sedan så pluggade vi (jag) lite på engelskan. prov på onsdag, ajaj! snön har kommit tillbaka igen, så det är bara att sätta på vinterjackan.

vad tycker ni om snön?

Declan



såg detta videoklipp med emelie första gången, men förstod inte rikigt det bra med det. men nu förstår jag, han är ju jätte söt! underbar låt!

söta jacob ekberg!


can you see things thrugh my eyes?


johanna, jag, linnea och helena i sommras när vi precis hade lärt länna varandra i klassen!

godmorgon! jag vaknade kanske runt ett idag, inte av mig själv utan av mamma. gick upp, käkade lite frukost och satte mig seda framför datorn. blir bara plugg och tennis idag, har ingen ork att göra något annat faktist. har engelskaprov att plugga till, så det är passar bra! igår som var somsagt david, joel och sofia här. vi kollade på SAW ett tag, tills david stack och vi satte oss framför datorn. de stack kanske runt halv tolv, eller kanske senare? jag vet inte riktigt, men jag somnade iallfall jätte sent.

Du vet att du lever i 2009 när du...

1. Varje gång du går på en fest eller något så lägger du ut en bild på din blogg eller något liknande.

2. Du har inte spelat harpan med riktiga kort på år och dagar.

3.
Anledningen till att du inte har kontakt med folk är för att du inte har dem på MSN.

4. Du letar genom hela huset för att hitta fjärrkontrollen till teven i stället för att trycka på knappen på teven.
6. Din eftermiddagsaktivitet är oftast datorn och du är alltid inloggad.

7. När du läser listan så flinar/nickar du.

8
. Du tänker på hur sjuk det egentligen är att sitta och läsa den här listan.

9. Du var för upptagen för att märka att nummer 5 fattades i listan.

10. Du kollade tillbaka för att se om det var sant.

11. Nu skrattar du åt dig själv

jag tyckte den här för förjävligt kul och att den stämde in på mig rätt bra :) stämde den på dig?

god natt!

Joel, David och Sofia drog precis och jag måste nog städa upp lite här. det ser rent av förjävligt ut :) men här kommer lite balla bilder som jag och sofia gjorde nyss innan de stack!


möta sofia och joel

hej alla människor!
jag ska strax upp till mörby för att möta sofia och joel som ska hit och stanna ett tag. david ska även komma hit ett tag, så de ska bli najs :) nej nu måste jag fixa mig, skriver mer senare!

ciao!

saturday night live!





det blev lite balla bilder på mig och sofia i spegeln på stadium :)

 jag och sofia åkte direkt in till stan där vi gick runt lite, snackade lite och sådant. sedan åkte vi till mörby för att träffa axel för att sedan dra in till täby och kolla på en jacka till axel. runt halv sex stack vi därifrån och jag kom hem runt sex. gick direkt ut för att springa med mamma! det blev 2,7 km den här gången, och jag har precis ätit. ska nog träffa lite mer folk ikväll kanske? det får vi se!

where is the sun?



(jag är den i gula STORA tröjan)

ska sminka mig och sedan dra iväg för att träffa sofia. solen skiner inte alls lika mycket som igår, och det är lite smått tråkigt.. hittade några gamla fotbollsbilder i celines album, tänkte att de skulle vara kul att lägga upp dem! nu ska jag sminka mig, och sedan ringa sofia. ha en bra lördag!

hulken


bild på mig, isa, emelie och camilla från någon vinterkväll

Sitter med camulla hemma hos camulla! isa var här ett tag också, men hon var tvungen att dra så hon stack för ett tag sedan. nu ska jag kolla på hulken vänner! ha en bra kväll nu!


springtime with camulla!



Hej! har precis ätit en middag med camilla ute på balkongen med ljus/kuddar mm. mysigt värre! idag var vi inne i stan ett tag och kollade på kläder, och vi båda önskade att vi hade vunnit på lotto. vi gjorde även vårskriket (eller mest camilla, jag satt bara och skrattade) och skrek till våren! nu ska vi hitta på något att göra tror jag. ha en bra fredag!

friday

Hej! sitter i grupprummet och väntar på att mentor ska börja. efter det så har vi spanska och svenska. vi ska på båda lektionerna se på film. brevid mig sitter jacob och  bakom mig står emil och väntar på att hans namn ska nämnas :) nej, nu ska jag väl göra något annat! vad ska ni göra idag?

love

och idag är det... kim



ska strax iväg till skolan och efter det så ska jag nog träffa camilla. isa följer nog med också, så det ska bli härligt att träffa de båda igen. såg på min blogg att jag hade namnsdag idag! - kim! det visste jag inte själv om, men grattis till mig! ;) måste bara tillägna bilden till madeleine och säga att jag saknar henne mycket.

this is new shit!



har precis fixat bloggen lite, trots att det tog mig hela kvällen är jag nöjd över resultatet. vad tycker ni? tänker ändra bakrundsfärg senare till något mer... vårigt! imorgon blir det av att träffa camilla och kanske den glada pricken isa! friday, så underbart!

love is all around



kom precis hem från en joggintur på 3 km! är otroligt stolt och känner mig väldigt nyttig. har sammanlagt sprungit 5 km denna vecka, bra va? ska ta en dusch nu och sedan fixa desingen lite!

and so on...



vänner - 19.00 - 20.00 kanal 5. favorit!

har ni något favorit program?

the spring is here, and i am with emma!

våren har verkligen kommit nu, och jag är överlycklig! jag och emma satte oss på balkongen med våfflor och lite gottesaker och snackade lite och njöt av vårvärmen. hur skönt som helst!¨








det var dagens vårbilder! ska dammsuga rummet nu för jag råkade slå till en kruka och det ligger jord på hela lovet. hah.

LOVE

and you are gone?





min morbror är här och mamma kommer snart. vi ska käka någonstans ute idag, varför vet jag inte. kom hem från david kanskerunt halv sju eller något, och började plugga spanska. får väl forsätta antar jag, eftersom dario har satt oss på glosor. min morbror har intagit min tv och sitter och pratar om örebro som han gillar så mycket - fotboll. själv är jag på aik! nu ska jag kila, men jag har slängt in en gammal bild på mig, lovisa och emmy för länge sedan i kevinge!

onsdagens plugg..

Hej! sitter hos david ensam för tillfället eftersom linnea och david är däruppe och pratar och ritar, men eftersom jag tyckte de va förjävligt tråkigt gick jag ner :) tidigare var frej även här, men han stack rätt tidigt. nu kom linnea och david och vi ska förmodligen plugga typ spanska och biologi... de två är riktiga knasbollar! dags för spanska, ciao amigos!

våren är äntligen här?!

vaknade för inte så länge sedan, tog en dusch och sitter nu med lite frukost. när jag först kollade ut genom fönstret så trodde jag att jag hade försovit. jag tog en snabb titt på klockan och insåg att jag inte alls hade försovit mig, överlycklig! det ser ut som om våren är på väg nu,och det passar bra till min födelsedag! nu måste jag repetera lite spanska, men ha en bra onsdag!


såhär såg det ut när jag vaknade fint va? :)

träning

Kom precis hem från ett 2 km långt joggingpass! det gick någonlunda bra trots att jag hade håll. känner mig otroligt bra att jag genomförde springturen och inte stannade en enda gång! en bra vana kanske? idag var jag med jenny och emma och vi pluggade lite och badade! härligt var det, och idag kom även våren fram lite! trots att det var lite gråmilt och lite småkallt kunde man nästan ändå känna våren!



slänger in två härliga bilder med några från klassen! sommarsommar! eller kanske sommar/höst? härligt ser det ut iallfall!

20 saker ni kanske inte visste om mig...

1. jag älskar lakrits
2. jag är skit rädd för att göra bort mig
3. jag är ett kontrollfreak och behöver ha ordning och reda
4. jag älskar aik
5. jag tycker kalle anka är skit rolig
6. jag går på det mesta
7. jag är hur lättskrämd som helst.
8. hajen & jurasstic park är mina favorit filmer
9. jag tycker te är det bästa man kan dricka
10.jag är ganska kass på skidor
11. jag tycker apor är jätte gulliga.
12. jag kallas för bjessie (varför vet jag inte, men det har väl säkert någon anledning)
13. jag har godisförbud, fast jag älskar nästan allt som går att äta
14. jag älskar att sitta och kluddra på andras saker
15. jag ÄLSKAR sushi!
16. jag tycker att kläder nog är det bästa som finns
17. fast jag ibland försöker vara nyttig, tycker jag ändå Mcdonals har god paj!
18. jag är sjukt dålig på att spara pengar
19. jag är bäst på att tappa bort saker
20. och slutligen, jag har förmodligen inget liv eftersom jag sitter och skriver det här.

daniel!

GRATTIS DANNE PÅ DIN FÖDELSEDAG! :) <3

god morgon vänner!

God morgon! vaknade idag tre för att alex hade ställt min väckarklocka, så jag var tvungen att springa ner för min våningsstege och stänga av den, och på köpet slog jag i benet i mitt lila bord. tack alex! somnade iallafall om och vaknade halv sju, förstår inte hur jag kunde vakna så tidigt av mig själv. tog iallafall en dusch och sitter nu med en kopp te. vädret ute är iallafall inte vitt idag, men det är ganska tråkigt och grått...


såg att en viss alex hade tagit foton med min mobil och såklart kommer de upp här.
(GRATTIS ALEX PÅ DIN FÖDELSEDAG)

kväll

sitter och kollar på CSI på tv och har laddat upp med digestiv och tee. riktigt gott det! blev inte så mycket plugg idag, inget alls rättare sagt. imorgon ska jag klippa mig, spännande! hoppas bara inte frisören klipper av halva håret, då blir jag nog inte så glad... nej nu ska jag återgå till tvtittandet! ha det bra.

LOVE

måndag

Hej! sitter hos Linnea och lyssnar på lite musik från min ipod! vi ska snart käka lite mellis och dricka lite tee. träffade emelie på vägen, kul! det var länge sen! nu ska vi sätta oss och snacka lite därnere tror jag. har ni haft en bra måndag? 


såhär ser jag ut idag...


och en liten egobild kommer med också ;)

wipeout

wipeout - ett sjukt roligt program som handlar om folk som gör en hinderbana som är allt annan är roligt! den går på kanal 5 på söndagar klockan 20.00 , vilket är nu! jag ska bädda ner mig i soffan och skratta lite! :)


500 inlägg!

jag glömde säga att jag har firat mitt 500- inläggs jubeleum nu! jag har skrivit lite över 500 inlägg nu, vad säger ni om det? ;)

är våren påväg kanske? man får hoppas det!


söndag

Söndag - veckans slut. alltid lika sorgligt när man tänker på läxorna som man har framför dig den kommande veckan, men som tur har vi inte så värst mycket läxor de här veckan, spanska, biologi och fysik tror jag. väntar på att GG ska börja och jag har laddat upp med lite ost och kex som var över från igår! har dessutom köpt en liten fotpall att ha i mitt rum, jag kan ta en bild och visa er senare! ikvälll blir det en myskväll med tv och mat! gottgott! vad brukar ni göra på söndagar?

LOVE

tvillingsyster?



- kan man kanske tro att vi är systrar? med likadana kläder så tror jag nog att man tar oss som systrar,eller vad säger ni? emma syster kanske?

middag med Linnea



igår åt jag som sagt middag med Linnea, en jätte mysig middag på indiska vid enebytorg! vi åt snackade och bara umgicks. har ni haft en bra söndag än så länge?


lördag/söndagkväll med Helena och Linnea!











Hej! här kommer bilderna från gårdagen med Helena och Linnea! de var tvugna att åka iväg till sofias tävling, så jag stack ifrån helena runt tolv. nu ska jag käka lite lunch och slappa lite.

LOVE

lördag/söndag

Hej!

sitter hos Helena med Linnea! vi ska sova här idag, och det ska verkligen bli jätte kul! efter vi hade kollat på film träffade vi axel, emil och ekberg som också kom in till Linnea ett tag, innan jag och Linnea gick och åt på indiska. (bild kommer senare) sen kom joel och helena och vi satt och snackade ett tag. sedan följde vi med joel till alex eftersom joel var mörkrädd. ( ha ha ha ha ) sedan gick vi hem till Helena och spelade rock band och lite sådant! efter ett tag bestämde vi oss att gå ut faktist och ta lite bilder, och de kommer i ett senare inlägg! haft en bra dag?

LOVE


lördag




sitter hos linnea med david och joel! nu ska jag tvinga ner vännerna att kolla på en film och dricka te. 

BYE!

vad sägs?

vad tycker ni om den nya headern folk?! jag kände att jag behövde en liten ändring i allt, så det fick bli en ny header! vaknade runt halv nio idag, men somnade om och vaknade kanske runt halv elva eller något liknande. ringde då till Linnea för att säga att vi skulle träffas idag! ska även träffa Joel senare, men han har för tillfället bandy, men han ska slå en pling sedan! nu ska jag no klä på mig och städa rummet lite, mamma ska ju ha gäster här idag! vad ska ni göra idag?

BYE!




fotograf: astrid. kände för att slänga in en gammal bild för tilfället!

hos dubergarna


(lite härliga foton från axels dator)

såg till min lycka att mitt gamla inlägg hade sparats, även fast internet stängdes av. men det kom bara med två bilder, joel och linnea, men det duger bra :) ikväll var jag hos dubergarna med axel, emil, joel, johanna, linnea, sofia och emma! vi kollade på film och de andra åt godis (vilket jag inte gjorde, eftersom jag var duktig!) men emma stack tidigt runt tio, medans jag och de andra gick senare. efter filmen satt jag och joel och kollade på liter bilder på axels dator, tills jag var tvungen att gå till bussen. när vi väl kom till busshållplatsen så väntade vi där ett tag, men den kom aldrig. jag vet inte om jag missade den, eller att den bara inte kom. mamma blev iallalll inte glad, och jag vet inte om jag måste stanna hemma imorgon... hoppas inte! hon ska ha fest här, och jag känner inte riktigt för att vara med på en vuxen fest.. ha.. ha... nu ska jag kolla på matrix, ha en bra kväll!

gratisgodis.se

jag har tidigare varit medlem på denna sida, men lade ner för ett tag sedan. nu har jag börjat igen, och jag tänkte bara tipsa alla bloggläsare därute! detta är en grym sida om du vill få gratis godis - i några gentjänster såklart.

(såhär ser deras sida ut nuförtiden!)


friday!

Hej!

sitter här med Emma, och vi kollar lite smått på Scrubs. Idag var jag i stan med sofia, helena, johanna, linnea och emma! vi gick runt lite, tog en fika och jag köpte även en tröja på H&M ( samma som emma ) tills vi åkte hem runt fem. linnea, johanna, sofia och helena åkte till enebyberg medans jag och emma åkte hem till mig. vi träffade även Q, khaseni och chrstian på bussen! De ställde lite mattetal till mig, och jag kunde ju inte de, o sen så hörde jag fel så nu uppfattar de väl mig som den dummaste människan på jorden. KUL! nu ska jag slå en pling till linnea och se om hon svarar.



TITTA HIT

hejan alla kära läsare! ledsen för att jag int uppdaterar lika mkt som förut men det ska det bli ändringar på!
jag lovar här och nu att jag ska blogga varje timme nu ! om jag inte gör det så ska alla sparka mig
kära hälsningar / jessica

bloglovin

Följ min blogg med bloglovin


fotograf: jag. bara för att bilden är så otroligt fin!

torsdag

Hej!

vaknade idag runt halv sju kanske och klädde på mig och åt lite frukost. åkte sedan till skolan och hade lite lektioner! lite smått snöbollskrig blev det idag, men jag försökte hålla mig undan så gott som det gick, eftersom igår så blev jag inte sådär jätte nöjd när jag blev träffad av en snöboll... på bussen träffade jag killarna simme och adam, och de verkade riktigt trötta och inte riktigt på prathumör såsom jag var.. skulle ha träffat emma, men det blev inställt tyvärr...  funderar på att sätta igång en film eller ringa isa.. var ett tag sen nu...

dagens tråkiga bild kommer nu...
LOVE 2 u!



mornin!



god morgon alla läsare! såhär ser min morgon ut, men jag ska snart packa ihop min väskao och bege mig till bussen! hur ser er morgon ut?

ta mig till kärlek


(inspererad av Håkan Hellström)

- ta mig till kärlek
är man kär igen, kanske?

today!



(linnea,jag) och liknande klädsel som idag! bara att bilden är lite gammal :)

ondags

min dag
07.15 ´-
gick upp lite senare, för att jag skulle åka med simon till en läkare och kolla min rygg.
08.40 - gick jag in till läkaren och han berättade lite om min rygg.
09.00 satt jag i bilen igen och var på väg till skolan!
09.30 - var jag i skolan igen och återgick till min SO lektion
09.30 - 15.05 skoldag! (ingående snöbollskrig och blöta kläder)

just nu sitter jag hos Linnea med Jenny, och vi har precis pluggat lite biologi/spanska! idag nästan hela dagen var det snöbollskrig, så fort man fick tillfället att kasta en snöboll. jag klarade mig faktist undan rätt mycket, fast däremot blev jag mulad ett antal gånger och puttad ner i snön, så det jämnar väl ut sig antar jag... dags att återgå till sociallivet igen!




ha en bra dag! love to the people!


minnen!



hitta en gamal video, från en låt som jag lyssnade på hur mycket som helst när jag var mindre... ni som växte upp i slutet av 90-talet, visst kommer ni ihåg den här låten?

söta halsband!


detta söta halsband finns på asos.com och är supergulligt!

kanske något att önska sig i födelsedagspresent...?

vinter?




hääärliga vinter! eller? vad tycker ni om att vintern har kommit tillbaka.. igen?

tisdag!

vaknade imorse och kollade ut, det var alldeles vitt.. trodde den perioden var över! himla aprilväder det här är, riktigt irriterande. på HK idag bakade vi några bullar, det var gott! jag, helena och jacob hade mest poäng över alla när vi hade städat och fixat i ordning. efter skolan hade jag sällskap med joel till mörby centrum, men han och chris stack iväg till bussen rätt snabbt. då träffade jag jenny lite och vi var hos mig ett tag tills hon skulle till emma, men jag var så lat så jag besämde mig att stanna hemma :) nu ska jag göra engelskan och kolla lite på tv, ha en bra dag!

alexs hand som jag målade helt svart
min bild! :)
alla i klassrummet
bilden jag gjorde till ekberg, innan den var klar.

smoothie

jag har faktist aldrig gjort en smoothie, eller visst har jag gjort en för länge sedan, men inte på senaste tid. så jag prövade mig på idag, och frågade vad den goda smoothien igår hade innehållit! det var glass och jordgubbar tydligen, så jag prövade lyckan och hällde i lite smått. efter ett brummande frågade jag mamma varför det inte funkade, och jag fick till svar: jo, men du måste ju ha mjölk också! då blev det mjölk också.. efter ett tag blev den iallfall bra, och jag skulle smaka den. smakade den bra? nej det var absolut inte god. aja, bättre lycka nästa gång!


mhm, nej jag ska nog inte satsa på en smoothie karriär..

monday!

har precis kommit hem från en skön dag med vännen emma. vi pluggade lite, och sedan så tog vi ett bad i drygt en timme. härligt och avslappnande måndag! en bra start på veckan, och jag hoppas veckan forsätter som en har börjat... eller nästan iallafall! nu ska jag göra en kopp te och mysa framför tvn, vad ska ni göra?



fridays pict

äntligen har jag fått jenny att ladda upp bilderna ifrån fredag, och här kommer de!














fina va? :) ha en bra kväll!

chatt?

Jenny :MEN sluta skriv då, då går det snabbare
Jessica -  OKEJ DÅ
Jenny - SLUTA
Jessica -  JAA
Jenny - SLUTA DÅ
Jessica - MEN JA GÖR JU DE!
Jenny - NEJ, DU SKRIVER JU
Jessica - MEN JAG SLUTAR JU NU
JennyNEJ DU SKRIVER JU
Jessica -  MEN DU SKRIVER JU OCKSÅ!!

jag och jenny i vår chatt när jag försöker tvinga henne att ladda upp bilderna, och det verkar ju inte direkt gå så.... lyckat...

våfflor till middag!

hej alla söndagsläsare! har precis ätit middag, våfflor blev det! supergott med en smoothie till också.. min mamma måste verkligen lära mig det där receptet, det var supergott! idag var det tennis fyra, och jag satt där och väntade på sigrun (helt osminkad och allt) så kom Oliver förbi! jag bara satt och gapade medans han gick förbi... kul verkligen! kanske ska fixa mig till nästa gång om det händer igen... vad har ni gjort en söndag som denna?

jag och linnea



nytt album



Sillah och Totte släpper ett album! Sillah och Totte vann talang 2008 och nu släpper de ett album! det ska bli intressant att se hur låtarna är och hur det kommer gå för albumet... tror du det kommer bli en hiss eller diss?

söndag


joel, emelie, camilla och jag!

vaknade kanske runt ett, av mamma som klagade på mig. har skrivit klart svenska nu och ska snart börja med spanska. är otroligt trött! har blivit förkyld på cupen också, härligt! en slapp söndag för mig får det bli. vad brukar ni göra på söndagar?

sunday night...

egentligen är det lördag natt, men eftersom det är söndag och natt får väl rubriken tala för sig själv.. kom hem för inte så länge sedan från linnea, mamma kom och plingade på och var inte så glad över att min mobil inte funkade i källaren. tydligen får man ingen signal där. emil och axel stack rätt tidigt och då var det bara jag, camilla, emelie, linnea och joel kvar. vi kollade lite på film och sedan så åkte joel hem. nästan lite efter det åkte jag också hem, och camilla var tvungn att skynda sig hem för hon skulle varit hemma runt tolv.. nu ska jag nog göra mig klar inför natten, känner mig lite halvdåligt så får se hur jag känner mig imorgon...

LOVE

linneas














HEJ! sitter hos Linnea med vännerna, sofia, camulla, emelie, axel, joel och emil! nu kommer hela kompaniet. lägger kanske upp lite mer bilder sen, men här är bilderna från nu!




melodifestivalen!

glömde att påminna er alla att det är melodifestivalen ikväll! glöm nu inte det! och till er so inte visste, har jag från och med godis förbud! jag ska klara mig till sommarlovet... åhnej! kommer jag att klara mig tro?

PUSS


dålig uppdatering

förlåt förlåt för dålig uppdatering! igår så sov jag hos Jenny med Emma, Linnea och Elin. efter vi hade spelat laserdoom så åkte jag och linnea till jontes fotbollsmatch och stod där mellan halv sju och typ halv nio eller något. matchen var 40 x 2 minuter tror jag, eller något liknande. vi stod där och frös i kylan för jontes skull, fast han bara hade typ en minut över att snacka innnan han var tvungen att dra... aja, det var iallfall värt det! jag och linnea var helt galna och halklade, typ ramla i snön och var helt dygnblöta om fötterna. när vi skulle åka till jenny tog vi också fel buss så vi åkte först upp till mörby, sen så glömde vi gå av med bussen om vi tog i mörby, sen så fick vi åka roslagsbanan, men den åkte vi åt fel håll och sen fick vi byta och sedan gå en bit. otroligt irriterande! men runt tio var vi iallfall framme... där så kollade vi på film och myste, super skönt! jag åkte därifrån runt ett.

efter det så träffade jag camilla i mörby och vi åkte till stan ett tag och kollade på kläder. också vi tappade bort oss, och glömde att gå av när vi skulle till urban! efter det så åkte vi hem till mig och käkade och fixade oss lite, och när vi sedan tog bussen från mörby glömde vi gå av, och åkte två stationer för lång. det blev en promenad där också! nu stiter jag iallfall hos emelie och väntar på att hon ska bli klar så vi äntligen kan gå till linnea... nej nu ska jag nog säga til henen att skynda sig lite!

har ni haft en bra dag? bilder will come later.

PUSS!

the notebook

min dag
skola mellan 08.15 - 13.50.
efter skolan åkte jag, linnea, elin, emma, jenny, alex, joel ekberg, axel och erik in till stan och spelade laserdoom! det var jätte kul, fast jag kom typ nästan sist.. (sist kom emma,haha) efter det så splittrades vi mörby, och jag & linnea åkte hem till mig. nu kollar vi på the notebook (världens bästa film!) och senare ska vi byta kläder för vi ska på en fotbollsmatch! och efter det är det litet frågetecken men vi ska förmodligen vara hos någon ikvälll.. har ni haft en bra fredag?


the notebook är nog den finaste film jag har sett! när de ligger under rödljusen och bara kollar när de slår om. det brukar jag och linnea göra :)

lite färglatt på din ipod?




källa:bluebox.se.


detta är ett måste till din ipod! sjukt coola va? ;) jag vill ha!

lite shopping också!

precis innan jag och mamma skulle till skolan så handlade vi lite saker från H&M och det här blev det...

bh svar mönstrad - 129 kr
tjock tröja svart - 249 kr
strumpor fem pack - 79,50

fina saker va? :) nu ska jag nog kolla lite på tv! ha en bra dag hörrni!

utvecklingssamtal...

nu blir det dagen första inlägg! jag har precis kommit hem från utvecklingssamtal med mamma, och efter det så handlade vi lite mat och sånt i mörby. min dag började...

08.10 och då hade vi biologi, sedan fortsatte dagen i samma tempo ända till...

15.35 då vi hade vår sista lektion, spanska och jag och tove gick till mörby för att handla lite saker!

(tid försvunnen) vi handlade, mjölk , havrebollar och chokladpudding! sedan åkte vi hem och axel duberg hänkade också på! men när vi gick av vid mig upptäckte jag även lite till som skulle med, och det var jacob, didde och danne. danne ville se klart på blood in blood out och jag misstänkte att jacob och didde ville ha våra havrebollar :) när vi kom in till mig satte jag igång filmen och jag och tove gjorde chokladpudding. det slutade med att killarna åt upp alla våra havrebollar och vi åt inte upp all chokladpudding.. men gott var det iallfall! nu ska vi käka mat! har ni haft en bra dag? inga bilder idag tyvärr.

LOVE

Linnea, min vän!



 " If I used to love you baby ain't nothing like I'm, I'm loving you now
And if I used to wonder about you baby It ain't nothing like I'm, I'm wondering now
"

likadana?

Fick just ett grymt tips av joel, och jag kollade upp det... det visade sig att de här båda låtarna är grymt likadana, eller vad tycker ni? vilken tycker ni är bäst? säg er åsikt nu!



VS



mästerkockar i köket!


vår sockerkaka blev en succee! den blev jättegod och vi åt nästan upp allt. jenny stack tidigt, så det var bara jag, sofia och linnea kvar. nu har vi ätit klart vår hemmagjorda middag - pommes pinnes och kyckling - samma som förra veckan! alltid lika gott :) nu ska sofia gå och jag ska tvinga linnea att ta en promenad med mig... önska mig lycka till! har ni haft en bra dag? 

LOVE

hos linnea och sockerkaka

hej alla bloggläsare! sitter med linnea nu, och vi håller på att baka sockerkaka. den är i ugnen just nu, och det kommer ta ännu 50 minuter innan den är klar... lång tid? här nedanför kommer bilder från dagen! ha en bra dag!






velvet - take my body close

har käkat lite, pluggat lite och kollat lite på tv. jag och emmas hade även lite massage, skönt! avslutar kvällen med en låt, bra va?


velvet - take my body close

har käkat lite, pluggat lite och kollat lite på tv. jag och emmas hade även lite massage, skönt! avslutar kvällen med en låt, bra va?


mys med emma!



just nu sitter emma med HK boken framför sig och jag borde väl göra desamma. men jag fastnade såklart framför datorn, och var tvungen att lägga in lite bilder! mellanmålet såg ut såhär, och det var en riktigt mellis det! haft en bra dag?

tisdagsstress med emma =)

hej alla bloggläsare! nu sitter jag med emma, och vi ska snart börja plugga. jag väntade på henne i trappan med Kevin i lite mindre än en timme, medans hon hade lextion. efter en lång väntan slutade hon iallafall :) sen åkte vi hem till mig, och nu är vi här! slänger in en gamal musik vidoe här, bara för att underhålla er! :)

skriver mer när jag har tid! nu ska vi plugga lite seriöst.

KRAMAR!

måndags kvällen

första pluggdagen var lite seg faktist kan jag tycka, men det är alltid trevligt att träffa alla vänner igen, det var ju någon vecka sen! ;) plugg är klart för ikväll, även fast jag inte känner mig supersäker. morfar kom över en stund för att vi fira mamma och vi åt cheescake och lite sånt. tårta andra dagen i rad, nyttig? nej... men det blir ju inte tårta förrän om cirka en månad, då man fyller år! :) nu ska jag nog hoppa in en dusch, och sedan kanske ändå ta och läsa min twilight bok. den behöver ju som sagt läsas ut! har ni haft en bra dag? inga bilder idag, tyvärr! får hoppas på flera imorgon!

gaah! , det blir en till bild på Robert Pattinsson, men herregud, han är ju så snygg!

ä(e)mma jä(e)nny!

kom nyss hem från en slapp dag hos jenny, nice! egentligen skulle vi plugga, men det slutade med att vi satt och spela rock band istället... emma och jag tog fel buss till jenny, så vi fick åka ett helt varv med bussen, lite sådär småjobbigt... sitter här med min twilight bok som jag måste läsa ut och en engelskaläxa till onsdag, suck.. kommer jag någonsin bli klar? är trött på plugg nu, längtar efter nästa lov! nej... nu ska jag nog slå en pling till emma iallfall, plugget får jag fixa senare! hur har er dag sett ut? juste, gulleungen emma m. familj  gav mig ett presentkort idag på H&M för jag hade tagit hand om deras kaniner, gulligt!



twilight - på engelska... vilket gör det svårare att läsa ;)
presentkortet! tack ännu en gång Emma!

söndagskvällen!

sitter här med engelska läxan, och jag har fortfarand inte förstått vad som ska göras.  nej, nu orkar jag inte med mer plugg, det får bli imorgon! åhnej, sista dagen av lovet idag, och det här lovet har gått så fort... kan man få tillbaka de tro, eller spola tillbaka tiden? önskar att man kunde! nu ska jag nog hoppa in en dusch och göra min klar inför kvällen. nu snackar mamma om att äta något, och eftersom hon fyllde år idag måste det var något gott... nej nu ska jag kila ut dit! hur har er dag sett ut?

eftersom jag lovad att skriva något om alexander, så gör jag det nu :) men jag kommer inte på något vettigt att säga så jag sätter in en ganska cool bild på honom istället! nu blir du glad va alex? :)

aiks målvakt gör illa foten...



fick nyss en länk av simon, där man visar när Aiks målis bryter foten. det ser riktigt läskigt ut faktist! assisternde tränare svimmade faktist av chock, och jag är inte förvånad att han gjorde det.. riktigt äckligt är det! det här är den andra målvakten som är långvarig skada, och om den tredje också blir skadad så får aik ta in en assisterande målvakt från laget... ajdå inte bra! bättre lycka med den tredje målvakten aik!

vart tog..

mange smith vägen? lyssnade på hans gamla låter igår, och började undra... vart är han? hans hitlåtar som ; giftig och glassigt, var ju sjukt stora hitar förut! vart kan han vara tro? han borde iallfall komma tillbaka, för jag saknar hans sommarlåtar! saknar inte nu också hans sommarlåtar?

glassigt

giftig

sunday!

sådär ja! nu var det klart och fixat! om ni skriver en kommentar, så blir det som en bubbla runt omkring den, fiffigt va? det tog ett tag och jag förstod inte ritkigt allt, så jag fick hjälp av Simon, tacktack! snart kommer mamma och då ska vi förmodligen äta lite tårta och fika och sånt, de passar perfekt för jag är super hungrig! chattar med Joel just nu, har inte träffat han på lovet så det ska bli kul att träffa han igen! det ska försej bli kul att träffa alla. Nu borde jag verkligen städa upp mitt rum, för efter kaninerna ser det inte alls så bra ut...

en liten sisådär bild på mig o linnea! ;)


ett + är att det känns riktigt som vår nu när jag gick ut idag, jippie!

till sommaren vill jag ha..

...  dessa söta klänningar!

- H&M 349 :-
H&M - 198 :-

URSÄKTA!

ursäkta röran i kommentarerna, jag håller fortfarande på att fixa dem! jag håller på att göra en ruta så et blir lite finare när ni skriver, men just nu är det bara en röra. jag måste fixa lite fininställningar så texten hamna i mitten osv. det kommer bli bättre sen, men ibland blir man vara lite trött på att man inte kan trolla så allt bli som man vil... suck....


slänger in en bild på hetinge Robert Pattinson..

GRATTIS MAMMA!

idag blir mamma 37 år, tjoho! grattis mamma! :) nu ska jag nog ge hennes presenter och gratta henne! :) hur brukar ni fira era föräldrars födelsedagar?


RSS 2.0