valborg!

hej alla vänner!  sitter hos linnea just nu, kom precis hem från enebybergs ip. träffa lite sköna människor där, och vi var där ett tag, tills vi drog hem och nu sitter jag här :) ska sova hos linnea med jenny, och imorgon får vi se vad som händer! valborgen var ganska mysig trots att det inte blev av till kvarnis. åkte tekoppen med tove och lina, och det var otroligt skojsigt! det var ett helt gäng där, fast de flesta drog hem runt halv tio, och då blev det bara kvar några få. bilder kommer senare, för jag har ingen sladd med mig just nu! ska vara lite social nu, men ha en trevlig fortsatt valborg!

2 bilder som jenny knäppte på mig igår... vad tycks ? ;)




förlust..







godmorgon! förlust igår med aik, och det var en jäklans tur att jag hade isa med mig! skulle inte orkat 0-3 annars... väldigt mysigt med isa var det, då vi satt där och hejade och snackade. bilder blev det också som satan, men alla kommer inte upp :) valborg idag som ska firas i enebybyberg med vännerna, inte dåligt det! nu måste jag fixa mig, me ha en trevlig valborg!

wednesday!




hej alla! sitter med jenny hemma hos mig och äter nudlar! vi har nämligen håltimme, som börjar snart så vi ska gå snart men vi hann åka hit, hämta mina fysikpapper och äta lite. men nu ska vi fixa iorning oss, men ha en trevlig dag nu! (sofia krya på dig)

o u t f i t



dagens outfit :
byxor, weekday - 399 kr
tröja gina tricot - ? kr
tröja, H&M - ? kr

det blir av till skolan iallafall! sitter med en kopp te och ska fixa mig snart, borsta tänderna och fixa håret lite. härligt att träffa alla igen! blir aik match ikväll med sockertoppen isa och kanske emil, hoppas hoppas! :) matchen börjar åtta och innan dess är det musikprov att plugga till och umgås lite med isa! jajamensan, blir en ganska hektisk men rolig dag!

ni som är aikare, ska ni på matchen ? ( ni vet väl att aik leder allsvenskan med 12 poäng? )

school tomorrow!


två otroligt omtänksamma och gulliga tjejer på den här bilden, sofia & linnea! stora pussar till er.

hej alla! känner mig betydligt piggare nu, och ska snart hoppa in i en dusch och göra mig klar för morgonedagen. har kollat på tv lite halvt medans jag har försökt att plugga lite. ska ta en te och mysa framför tvn lite senare också, för imorgon bär det av mot skolan! har saknat alla otroligt, och aik match imorgon får man inte missa! har min härliga kamrat isa med mig, som jag även har pratat lite med idag. ska nog fixa allt nu som jag ska hinna ikväll.. hur fasiken ska jag hinna allt?

innan kvällens slut ska jag hunnit...
  • ... att duscha
  • ... att packa ihop
  • ... plugga klart lite smått
  • .. förbereda mig inför imorgon
  • ... ha mitt kvällsmys!

våfflor gör allt bättre!

käkade våfflor till lunch också, så sjukt gott så det inte är sant! känner mig delvis bättre idag, har tagit en alvedon och sovit lite, men bättre än igår känns de ändå! hoppas kunna gå till skolan imogron och träffa alla glada igen! ska satsa och fixa designen lite medans jag ändå håller på, så får vi se hur den bli dåra! ;)



god natt!

ska nog sova nu, är otroligt trött, har bara legat och degat i soffan hela dagen, och till middag fick jag inte i mig så mycket.. en och en halv våffla blev det, sorgligt, våfflor som är så gott! blir kanske inte så mycket blogg imorgon, ska försöka sova och plugga lite. annars hoppas jag ni får en trevlig måndag/tisdag!

pussar till er

monday



god eftermiddag! har vilat lite, kollat på batman (heh) och kollar nu på GG! har fortfarande lite huvudvärk, men antar att det går över snart. måste egentligen förbereda lite saker inför fysiken, men jag har ingen ork just nu. nej, nu ska jag dra mig tillbaka till tvsoffan och slappa lite! emma kommer snart för att hämta sitt linne, härligt med lite besök!

vad har ni gjort idag?

sick

hej alla! gick hem från skolan för jag mådde dåligt, och nu är jag här hemma. har sovit ett tag, och ska snart gå till soffan för att vila lite mer. imorse åkte jag till linnea för att äta frukost och snacka lite, det var en skön tjejmorgon! ska göra en kopp te och lägga mig och mysa i soffan igen, ha en trevlig måndag nu!




sunday evening



hej vänner
ska fixa mig, ta en dusch och sedan sova. är sjukt trött och känner mig helt matt i kroppen. tog en liten bild med nya kameran, och visst blev resultatet fint? lite att jämföra med, med min nokia kamera :) hoppas ni har haft en trevlig helg?
pussar till er

at least mine!



fick denna underbart fina present av mormor & morbror! yeah,yeah,yeah! nu blire mycket foton vänner! :)

how do i look today?



såhär ser jag ut idag dåra! samma foton som förut, och allt är samma förutom skorna :) heeh! måste upp o handla för senare kommer mormor & morbror som ska fira en försenad födelsedagsfest! :) hoppas ni får en trevlig söndag!

the day in pict







grönan idag, blev en lyckad dag! mycket skratt och glädje, verkligen! blev ett sällskap på : sofia, helena, johanna, susanna, elin, linnea, emma, jenny, elvira, chris, babbi, erik, erik, jakob & erik! (gud förlåte om jag glömde någon!) kom dit runt elva, och åkte därifrån runt halv nio med sällskap av linnea! jag & linnea åkte även den nya attraktionen, och gud vad rolig den var! skrek som fan & 40 minuter fick vi stå i kö, men den var värd allting!

jag hoppas ni har haft en lika bra dag som jag.. ?
ska sussa nu, pussar till er!

gröna lund, here we come!



jag, helena, elin & susanna osminkade och med blött hår, snyggtsnyggt!

godmorgon! klockan är lite innan åtta och vi ska snart dra till bussen, trots att vi är osminkade och inte har ätit frukost! hoppas att vara på grönan runt elva ialafall :) säsongsstart! det kommer nog vara ganska mycket människor där... men det får man ta! :) men nu ska jag äta frukost och fixa mig, ha en trevlig dag nu!

god natt!

god natt! ska ner och dricka varm choklad med susanna, elin, helena & linnea. grönan imororgon, blir inte så mycket uppdatering dock :( vi hörs senare vänner!  jag måste bara tillägga att jag fortfarande är blöt, eftersom jenny och emma hällde vatten på mig när vi alla tjejer hade lite mörkt och hade lite tjejsnack. jo, tack för den säger jag bara! blir att sova i tjocktröja nudå...

bilder på mig & elin, med tandborsten  i första hugg.. ( ja innan jag visste att vi skulle dricka choklad)





summer feelings?



hej vänner! sitter hos linnea med massa andra tjejor och vi ska sova här tills vi ska dra till grönan imorgn :) ikväll åt vi på pizzerian och sedan var vi här hos linnea ett tag, härligt härligt! ska gå och vara lite social nu, men ha en bra kväll nu!

JUSTE, JAG HAR KÖPT MITT GULDKORT NU, YEAHYEAHYEAH!

joeeel

Hallå! nu står Joel bakom mig och försöker lista ut vad jag ska skriva, mohahah, det klarar han han inte :)  emma äter en äcklig smoothie med saffran i medans jag inte äter. imorgon blir det grönan, och ikväll ska jag sova hos linnea! ska köpa mitt guldkort också :) nu ska vi ut o sola, ciao vänner!

Selfridges fyller 100 år



varuhuset Selfridges fyller det här året 100 år, och de firar de med massa... gula produkter! väldigt roligt, men ganska udda tycker jag... vad säger ni om det ?

nu ska jag kolla på aik match, hejdå sötnosar!

summer ...... ?

god eftermiddag!
är med emma förtillfället, jag pluggar medans hon spelar guitar hero. ikväll ska jag och mamma käka lite och sedan kolla på aik matchen som går på tv! vädret har varit sjukt bra idag, och det är helt fantastiskt! det kommer hålla i sig ett tag tror jag, gud vad härligt... hoppas på sommar eller hur ? ;)

pussar till er!




H&M 198! söta, underbara, denna vill jag ha till sommaren! ;)
(finns i grön, lila och svart!)

sunny day





var med linnea idag, och vi åt mat - hamburgers! till efterätt tog  vi en smaskig glass (vilket linnea tappade på golvet också) för att sedan dra över till emma och hoppa lite studsmatta. ska kolla på G.A , och dricka mitt te. imorgon, torsdag! sedan fredag och sen på lördag är det grönan, yes! ha en trevlig kväll!

samtal...

jag & linnea : - david, varför är du så tjurig?
david: jag hade en anledning, men jag kommer inte ihåg den...
jag & linnnea (asgarvar)
david: men det var en jävla bra anledning!
jag & linnea asgarvar fortfarande...
david: hejdå... (och börjar gå hem... fortfarande lika tjurig...)


i just want u to know that




hej mina vänner! sitter här med linnea, ska vara med emma men jag får inte tag i henne... idag på tekniken målade jag och linnea, och det slutade med att vi hade målarfärg i ansiktet och över hela kroppen :) nu ska jag träna på svenska och sedan säga till linnea att hon är osocial, hehe! vad har ni sötnosar gjort idag ? :)

dagens klädsel



dagens klädsel:
blå/vit tröja - gina tricot, ? kr (present)
jeans - bikbok svarta , 300 kr


godmorgon alla människor! snart ska jag iväg till bussen, men ska sminka mig ite och fixa mitt hår innan... vädret är gråmilt och tråkigt, när ska sommaren komma? aja, nu ska jag gå , men ha en bra dag!

söta underbara!

'

bikbok - 349 kr. jag vill ha, ha ha!

i want this so bad...


fotograf: simon
foto: jag. (italien 08)


... sommar, sommar, sommar! gud, våren är här, men vart är solen? nu regnar det lite smått ute, och det är deprimenande tycker jag. ska ut och springa senare, och hur ska det då gå? kanske tar en sväng förbi emma också, vem vet! bio var.. långtråkig och ingen fattade något av den. man fick iallafall en pucko med, men nu måste jag springa ochs ställa in den i kylen! (glömska mig!) hur har ni haft det idag då?'

(VAR FAN HAR JAG LAGT MIN SLADD TILL MOBILEN?) * suuuuuuuuuuuuuck!*

ny design på tunnelbanevagnar... hiss eller diss?



var inne i stan med klassen, och då såg jag en tunnelbanevagn som var designad på ett litet speciellt sätt! olika mönster hit och dit, och den såg absolut mer färggrann ut än de de "vanliga" själv tycker jag det var otroligt snyggt, och att alla vagnar borde ha olika mönster.. men vad tycker du?

big hugs!

ska göra mig iordning för natten, duscha, fixa mig och sedan lägga mig för att läsa en bok :) imorgon ska klassen på bio, någon kinesisk film. ska plugga & träffa isa efter skolan! ni får  ha en toppen kväll och en underbar tisdag!

kramar!

a sunny day, oh hello sunshine!



hej vänner! emma stack precis, och vi har lirat guitarr hero och lite smått & gott. ska följa med simon och hämta mamma på jobbet, och sedan är de dags för spanska! åh vad kul! :) ska på aikmatch nästa onsdag, det ska bli härligt! kanske får med mig lite gott folk? man kan ju hoppas! solen skiner och min klädsel är sommrig! ballerinas och uppkavlade byxor är det som gäller idag! eller vad säger ni folk, visst är det härligt med solen?

kanske lite mycket.. men JA!



förlåt om det blir mycket filmklipp,men den här är så jävla skön! om ni har missat den, som gick på talang 09 så kolla in den nu. sköna grabbar de här!

ska kolla på .. o så kom polly nu, har laddat upp med en te kopp :) ha en bra kväll

så klockren!



jag tycker den här är så sjukt rolig, och den sätter sig verkligen på hjärnan! :)

NY DESIGN!

nå... vad säger ni om den nya designen? :) lite mer sommrigt känns det kan man tycka! vad tycker du?

always look on the bright side of life



god kväll! kom precis hem från enebyberg, var där och handlade mat med mammsingen! för var jag på tennis, bara jag & sigrun idag. sen åkte vi ut till mormor för att hälsa på och nu är vi hemma och ska laga en sallad, gott! ska på bio med klassen i veckan, men ska bannemig bli kul! :) ska hjälpa mamma nu, vi hörs senare

pusssar

härliga tider!


(bild snodd från bbomans.blogg.se) ordningen är: sofia, linnea, erik, jag, joel & alex

hej vänner! vaknade runt tio idag, gick upp och satte mig för att skriva på min svenska. igår var jag hos linnea, eller vi grillade (vi = jag, erik, joel, alex, sofia & linnea) tills vi bestämde oss för att gå till linnea, för vi höll på att frysa ihjäl och där såg vi på en film. ganska härlig kväll, med grill & film. jag fick även massage under filmen, så det var roligt.. :) men nu måste jag forsätta, hur tråkigt det än låter, på mina läxor. vad ska ni sötnosar göra idag?

pussar

(juste, jag träffade MADDE igår, MADDE som bor i eskilstuna som jag har känt hur länge som helst. igår på stan! sjukt roligt!)

grillning





bilden från gårdagen. snodda av mariaplace.blogg.se. ska snart gå och grilla med några vänner!  idag var jag och linnea och kollade på djursholm - djurgården. det blev 0-0 och det var lite småkallt. på matchen träffade vi också amanda & mina. senare kom även tove, lina och astrid som vi hade sällskap med ett tag. jag & linnea drog in till stan med alex och erik, jag kom hem med en påse från din sko, med ett par ballerina i. ska umgås med linnea nu,

pussar

kvällen

igår kväll var jag som sagt hos tove på tjejmiddag med massa andra mysiga tjejer. det var verkligen superkul och vi åt middag, dansade och snackade. stort tack till tove! jag, ditte, astrid och lina gav henne en bikini, en tröja och en spegel. man får ju hoppas hon blev glad över det :) tyvärr tog inte jag några bilder, men jag tror de kommer komma upp snart från de andra som tog det. då hamnar de här, och ni kommer få se dem ! :)

nu vänner, ska jag fixa mig för jag ska iväg på fotbollsmatch djursholm - djurgården med linnea! vi hörs senare!

pussar

dagens klädsel



såhär ser jag ut idag:
jeans , weekday
tröja, okänd
vit kofta, H&M

friday

hej! sitter hos linnea med ekberg, erik och linnea. emil stack för ett tag sen, han hade match. ikväll ska jag på tjejmiddag, så det blir inte så mycket uppdatering då :( bilder kommer senare, om någon har tillgång till kamera, det får vi se! ska vara lite social nu, men ha en bra fredag!

 till den som frågade vart jag hade köpt mina solbrillor:
sv; jag vet faktist inte, jag har snott dem av en familjemedlem :) men jag kan ta reda på det och fråga, men jag tror att solbrillorna finns i varenda butik för tillfället :)

såhär ser jag ut idag


jeans, weekday.
tröja, gina tricot
skärp, gina tricot



förlust





förlust mot malmö, riktigtriktigt tråkigt! vi hade rätt bra spel ändå tycker jag, med många chanser.stod och frös i 90 minuter och jag hade bara på mig en skinnjacka och en halsduk, kallt! när jag kom hem tog jag en snabb springtur, och snart ska jag sova. min nya älskling är här! årskort, norra mellan! yesyesyes! den kommer att användas mycket :) ska sussa nu, hoppas ni haft en bra dag vänner

dagens "aik" klädsel



såhär såg jag ut innan jag drog iväg till match!
aik halsduk rosa - present av jonte, emil och axel! :)
jeans blå, bikbok - 399 kr
tröja gina tricot - present av emma :)
skinnjacka, carlings - 1500 kr

torsdag - 16 april


fotograf : jag

god eftermiddag vänner! eller snare kväll kan man väl säga, klockan närmar sig halv sex. ska snart springa iväg och klä på mig, och sedan äta lite pannkakor, mums! ikväll blir det fotbolsmatch (nu) så jag måste rusa nu! ha en bra kväll nu sötnosar!

godmorgon vänner!



godmorgon vänner! sitter på mammas dator, för min dator är inte på. blev en gammal bild ifrån i sommras, som jag tog med emma! har aldrig varit så här trött förut när jag steg upp, och jag låg och drog i nästan 40 minuter. inte så härligt väder är det heller... *suck*

idag har jag på mig
svarta jeans - bikbok , 399 kr
grå tröja, malta - ?
brun tröja, H&M 199 kr

dumt internet!


(wilton, förra aikspelare, som blev sålt (DUMMA AIK!!) som nu spelar i malmö, men som inet ska spela imorgon!)

mitt internet har varit på/ av hela dagen så jag har inte kunnat bloga så mycket eller svara på kommentarer! förlåt vänner!
jag ska nog sussa nu, eller snart för mamma kör fortfarande guitar hero :) imorgon är det AIK -malmö, och jag ska såklart gå!
norra stå , här kommer jag! ni som är aikare, ska ni också gå?

telefonsamtal

det var några som hade busringt hem till emma, så efter 2a busringningen valde jag att svara för att driva lite.'

jag : hej det är geralds tvätteri!
okänd: öh,va?
jag: vem är det?
okänd: mormor
jag: öh, jaha, hahahaha!
jag: asså, det är jessica men det är några som busringer därför svarade jag.
(mormor) : jaha, okej är mamma hemma?'
jag : va.. nej..
(mormor) : jaha, okej men busring inte, för de kan ju se telefonnummret!'
jag: ah, jo jag vet...
(mormor); ah, okej hejdå!
jag: hejdå...

det där skrattade jag och emma åt mycket efter! hennes mormor verkade tro att jag var emma och att vi busringde. hoho, så fel allt kan bli!

i am stonger than u

Hej! var med emma tidigare idag, men gick sedan hem när de skulle äta. en tavla håller emma på med till mig, ska bli kul att se resultatet! har klotter över hela mina armar eftersom emma tyckte de skulle vara så! ska snart forstätta med biologi och senare ikväll blir det tvtvtv! ska nog käka middag också, mamma kommer hem sent så det blir något gott får man hoppas! :)  vad har ni sötnosar gjort idag?
'

hehe :*) jonts




uuuhhhs fy gross

his & diss



  •  mitt guitar hero spel, ja hur töntigt den än låter är det förjävligt kul! något att göra på vardagarna nu...
  • att solen tittar fram, gud vad lycklig man blir! vad är bättre än att kunna gå i shorts, en kortärmad tröja och ett par solbrillor... nej inget!
  • glada busschaufförer! oh vad jag diggar glada busschaufförer! som ler stort och säger något trevligt när man kommer på bussen, de gör ens vardag! och när man kanske har glömt busskortet och den släpper på en ändå? mer sådant!



  • påskgodiset.. mhm, nej det är då verkligen inget för mig! om godis ska vara gott, ska det vara det och inget himla påskgodis bestående av tråkigt choklad...
  • sura gubbar/gummor... sura gubbar eller gummor som bara står och glor på en eller säger någon snäsig kommentar när de tycker man gör fel? nej, inte något sådant tack!
  • att det är 8 veckor kvar till sommarlovet... *suck* hur ska jag överleva 8 veckor till? vill ha sommarlov NU!

godmorgon!

godmorgon alla morgonpigga människor! :) sitter med en skål flingor och en tee kopp. inte för att jag är någon storätare, men idag var jag riktigt hungrig! ska snart dra mig till tvn och sitta där ett tag, skolan börjar 08.25! men först...
grattis tove & vickan idag! födelsedagsbarnen idag ! :) (och grattis hannes som fyllde år igår)

nej nu ska jag gå, vi hörs senare idag! pussar


tv tittande



har precis kollat på Ugly Betty, och sen blir det desperata hemmafruar! ska ta en snabbdusch (sprang idag) koka lite te och sätta mig bekvämt o soffan. ojdå! hur ska jag hinna med allt det här ? måste nog skynda mig nu, trevlig kväll mina läsare!

a sunny day, i am so happy!





fotograf : jag
foto 2 : david foto 4 : jag


gladheten själv här! hahah. kom hem, började plugga lite smått (VÄLDIGT smått!) david hade glömt sin engelskabok här, så han gick och hämtade den och det slutade med att vi drack te och pluggade lite engelska - såsom de brukar vara! jag, david & te.. så är det alltid! vi satte oss ute på balkonen och njöt av solen medans vi smått plugade lite. åt även 2 mackor till det, gott! ska ut och springa ikväll, ser fram emot det någonlunda. nej, nu ska jag faktist ut igen!

kärlek till er sötnosar!

the first day in the school...

God morgon! vaknde tidigt idag, runt 20 över 6 och var klar redan runt kvart i sju! stack då över till emma ett tag för att hämta min jacka och prata lite, härligt med lite frisk luft på morgonen. första dagen i skolan.. nej jag vill inte! (sova,sova,sova,sova)
nu måste jag fixa mig och sedan dra ut till bussen. - suck - har massvis med läxor tills nästa vecka och den här... aja vänner, hoppas ni får en bättre tisdag än jag!



todays " thing"
tröja (se bild) - gina tricot, ? kr.
byxor - weekday, 499 kr
tjocktröja svart - H&M, 249 kr

hår : flätor
humör : (SKOLAN!)

god kväll!



god kväll mina vänner! har kollat lite på parlamentet, ( - och skrattat som bara den! ) och kollar just nu på csi! har laddat upp med lite kex & ost och en tekopp, mysigt där! hur avslutar ni eran måndagskväll?

(besöksrekord igår, tack vänner forstsätt så!)

hiss eller diss?


källa: msn.se

det säg att korsett ar börjat bli inne, och vad tror ni det blir.. hiss eller diss? visst ser det bra ut på kändisar, men jag skulle nog aldrig sätta på mig en sådan i verkligheten. möjligtvis pröva en, men nej det är inget för mig! skulle ni kunna bära en korsett?

the last day in freedom...

God Kväll! kom precis hem från emma, vi gjorde smoothie och bara stannade hemma. ska kanske grilla ikväll också, vi får se hur det blir med det... imorgon är det skola, suck. hoppas ni har haft ett bra lov! jag har ändå haft ett ganska lungt och slappt lov, verkligen skönt. har ni gjort något roligt under lovet vänner ? ")


påskgodiset... nej kanske inte riktigt min favorit faktist!

breakfast




fotograf : simon
foto : sofia, jag och linnea


Godmorgon vänner! sofia stack nyss, medans linnea sitter i bäddsoffan och stirrar på mig. vi bakade scones och hade en härlig sommarfrukost ute i solskenet (var nu solen är.. ?) ska träffa emma lite senare, när hon kommer hem, kul! ska vara lite social nu, puss sötnosar!

movie night at my place

ska gå och sussa nu, sofia & linnea är här och vi ska kolla på en film, mysmys! har ni haft en bra helg? i övermorgon (imorgon) börjar skolan, nejfyfan! måste tänka bort det och vara lite med vännerna, pussar till er sötnosar!

the night in pictures

















blev en grillkväll med companiet. nice, nice! (joel kom också, men kameran tog aldrg foto på honom!)

saturday



godkväll! sitter här med sofia och linnea. vi ska snart ner och grilla med ekberg, emil och joel! alex har gästbloggat min blogg, om ni undrar över de konstiga inläggen. bilder kommer mer ikväll! har ni haft en bra dag?

ogisar ! :)

oscar e ball :)

joel! :)

jag e snäll, o joel e cool :)

col

nej, nu räcker det, jag e faktiskt bäst om ngn undrar. jag e cool oxå
skicka paket till mej!colt
axel!! my love

en dagens

dagens boring: får inte va me alex
dagens bästa person: alex
dagens dag: 12 april, söndag
dagens näst bästa: axel, för han e snel ibland


nu ska jag spela guitar hero, jag spela fortf på beginner men snart ska jag nog börja spela på easy, även om det e lite svårt för mej ännu. dagen har faktiskt spenderats i TC, jag hängde lite me fjortispolarna.


PS: idag har jag provat string, jag köpte ett par rosa :)
kärlek

today i look like this..



tröja - bikbok
jeans - weekday


en härlig liten knorr på håret idag också! aja, så får de bli :) vad ska ni mina vänner hitta på för härligt denna sommardag?


my sunglasses, that i never let go!


fotograf : jag

mina älsklingssolbrillor, en sak som jag aldrig kan släppa! var över ett tag hos emma, och kollade lite. ska snart fira en försenad födelsedag med familjen, får se vad som hittas på då... köpte en till gitarr till guitar hero, en konsoll och två till spel, åh vad jag älskar mitt nya playstation 3!

 vad ska ni hitta på idag vänner ? :)

i want this for the summer...

ellos. se - väska , 299
ellos. se - klänning , 249

i am right where u left me...



hej! ska snart hoppa in i en dusch och sedan bege mig till emma. måste kolla att hennes kaniner är levande, annars blir det nog inte så roligt för mig... fick just sms att jag inte ska till rimbo, så nu får jag bara vänta tills emma kommer hem... och alla andra, dessutom! simon ringde nyss och berättade att ett hus brinner för fullt här i danderyd... kanske ska åka och kolla på det!

(juste, jag måste bara tillägga att jag är ett stort A.I.K fan, och att djurgården förlorade med 5-0 (?) fick man sig ett gott skratt för! )

härliga sol!


foto : jag
fotograf : jag


jag åkte på middag i enebyberg, hos simons föräldrar. vi åt en påskbuffe, med allt som påsken kan erbjuda, jätte gott! vi satt ute ett tag i solen, och jag hoppas att lite färg sätter sig... sedan kom emelie hit, och vi kollade på film och spelade guitar hero! nu ska jag faktist spela lite guitar hero själv..  solbrillorna åkte såklart på också, piloterna glömmer man aldrig hemma ;)


dagens...



körde på sommrigt idag!
sommarklänning : H&M - okänt..
skor : scorett - 300 kr
övertröja : gina tricot - okänt

PANIK!

jag har hand om emmas kaniner, och jag skulle som vanligt gå över för att sätta in dem i buren (de hoppar runt i en större bur) och sen så när jag kom dit fanns det bara EN kanin, och jag fick panik! VAR ÄR DEN ANDRA KANINEN?! jag letade och letade, men kom till sist ihåg att jag minsann såg någonting runt huset. och där var den! en lite svart kanin hoppade runt, och jag undrade ... hur fan kom den ut? fick iallafall tag på den, och kunde sätta den där en inte kunde rymma... herregud, inget mer sådant!

saturday - day


fotograf: isa
bild : mig


hej vänner! vädret är strålande och jag har kollat till emmas kaniner. ska strax på en slags påskfik / lunch i enebyberg, och därefter får vi se vad jag hittade på. vaknade alldeles för sent idag, av att mamma körde guitar hero i mitt rum (hahaha) har inget gjort så mycket vettigt idag faktist. ska gå nu gott folk, ha en bra lördag!

god kväll!




god kväll vänner! har laddat upp med mjukisbyxor, vindruvor och mina favorit tofflor - som nu har hängt med ett tag! ska kolla på en bra film, och bara mysa. vindruvor, nyttigt & gott! verkligen ett tips till er människor som vill vara nyttiga! nu ska jag gå till tvn och sätta på en bra film... vad kommer ni göra denna fredagskväll?

vårpromenad = underbart!





isa sov här inatt, nu sitter hon och spelar guitar hero - skoj! var ute idag på en promenix med isa, en vårpromenad! härligthärligt, solen sken och vi plockade blommor. kan våren bli bättre än såhär?

i can feel the summer...



dags att ladda upp för sommaren? samtliga plagg/saker är från H&M och bikbok! någon favorit som du har hitta kanske?

god morgon?


har kollat på lite tv med isa, vi vaknade runt elva, tolv (?) solen skiner som fan, och det är SOMMAR! jag undrar vad vi ska hitta på idag... linda kanske är med också, vi får se! vad ska ni göra idag?

i want back!



jag saknar, saknar, saknar! kom tillbaka! solero... alla vill ha dig tillbaka :) saknar inte du de här smarriga kulorna?

saknaden har varit stor....


(baraisa.devote.se)
vaknade nyss, och fick ett härligt medelande av isa... idag sover min vän här hos mig! det var länge sen, kulkul! :) ska nog klä på mig nu, och sminka mig.. sedan får vi se vart de bär av! (VAR ÄR SOLEN?!)

playing with the fire..




david, emma & jag fick igång brasan till slut.. satt där ett tag tills det började regna, då gick vi hem till mig och körde guitarr hero. emma stack runt halv tio för hon ska bort imorgon, men david stack för kanske 5 minuter sen. vi kollade på film och drack tee, såsom de ska vara!

where is the sun?






tvingade med mig emma ut till stranden, där det blev lite foton. grattis alla människor som fyller år idag! axel. emil, sam & simon. grattisgrattis! jag måste bara säga att jag tycker att vädret är ganska förjävligt... vad tycker ni?

onsdag


älskar denna bild, mig & emma på abborberrget. mmmm!

hej! vaknade nyss.. känner mig lite dålig eftersom klockan är kvart över tolv och hela dagen är borta..emma ska till täby och jag får se vad jag hitar på. sitter även här med en macka, eller en macka är det inte tre är det. hehe! blir min lunch också antar jag! måste nog ta en dusch, luktar rätt mycket rök sen igår...

 vad ska ni göra idag?

 pussar till er!

NRJ - break up call

var inne en snabbis på nrj.se och klickade fram mig till detta.. vad är nu det här? en tjej som ringer upp sin "kille" och gör slut i radio, framför hela sverige som lyssnar... riktigt oschysst! hur kan man ens göra något sånt? jag som tyckte att NRJ hade bra saker, men jag börjar ju faktist undra nu...NEJ till det här!
kolla in de själva här nere
http://nrj.se/?underpage=165.30841#2255

nu ska jag sova vänner, pussar till er (sova på riktigt!)

dags att sova!

ska göra mig i ordning för natten nu, och sedan sussa. kvällen blev lyckad, iallafall på slutet. i början var det lite halvdåligt, vi fick inte upp elden och lite sånt.men sen blev det bättre till kvällen och det blev mycket skratt. fick lite härliga presenter av vännerna! publicerar de senare, för nu ska jag nog sussa! ") tack alla människor för en kul kväll! hoppas ni har haft en bra kväll....


en liten egobild, bara för att! ;)

grillkväll!

då är allting uppladdat dåra, har handlat mat och sådant och ska snart försöka städa upp mitt rum lite. runt sex kommer människorna, och då ska vi dra ner till stranden och grilla! skit mysigt, som ett plus på min födelsedag :) måste kolla till muffinsarna nu, puss

födelsedag! :)



nu är jag 14 år! :)

mcdonalds & kungsträdgården


allt är som förut


(pic från lördag med camilla i stan)

hej vänner! har precis städat mitt rum lite, ska få lite besök imorgon och då kan det inte se ut hur som helst ;) mamma sitter och spelar guitar hero, på easy, så känner mig ganska bra när jag klara mig måttligt bra på hard :) imorgon fyller jag 14 år! ska bli kul... ska träffa lite vänner på kvällen också, så det ska bli en härlig sak! nej, ska återgå till att kolla på när mamma failar...

summer feeeelliiiiings!





sommarkänslor! var ute på en picknik med emma, shorts och korttröja gällde, härrligt! SOMMAR, sommar, SUMMER
ska till emma nu, och sedan till mörby..axel är på besök för tillfället!


guess who.. ?


godmorgon!

godmorgon vänner! trots att klockan är snart tio är det tidigt för mig.. gick nästan upp runt ett igår, var så sjukt trött på kvällen.. spelat guitarr hero hur länge som helst igår, och jag ska nog börja igen ;) har ätit två mackor, och ska nog hoppa in i en dusch.  ska gå nu, puss

kanye west - homecoming


kanye west - gold digger


slängde in mina favorit låtar med kanye west! han är otroligt bra! ;)

lovelovelove!



jag älskar guitarr hero, jag har suttit och spelat hur mycket som helst... och än tänker jag inte lägga av..

aik 1-0




hej! sitter med emma och david hemma hos mig, och kör guitarr hero :) eller david kör nu, men jag har spelat hela kvällen!
david kör på beginner... och han failar :O aik matchen var grym, satt på norra mellan. har en video som kanske hoppar upp här senare på kvällen :)


AIK!

hej vänner! var på aik match tidigare idag... 1-0 WOHO! grymt bra spel och många chanser tycker jag.. trots att vi sumpade några så fick i ändå ett mål. har precis kopplat in playstionet och guitarr hero! sjukt kul.. ska lira lite nu, bilder kommer sen! ska träffa emma efter mat! pussar

stanstan




stan med vännerna, riktigt härligt!


LOV! GRILL! LINNEA !




hej vänner! sitter hos linnea och vi har precis bakat scones. var hos linnea igår med några vänner, och vi grillade här hos henne. jätte mysigt verkligen! vi hoppade studsmatta, satt och snackade och grillade korv och så hade vi godis, chips och allt möjligt. var tidigare inne i stan också, och där var vi i kungsan ett tag och solade lite. har bilder, men de är på min mobil och min mobil är för tillfället urladdad. de kommer sen :) nu ska vi käka, idag ska jag träffa emelie och camilla, härligt! 

pussar

jenny jenny jenny

jenny is da shiit

i stan :)

Hola amigo! är inne i stan med ekberg, linnea, axel, erik, sofia, helena och JENNY!  :) är inne på någon teknik affär och där hittade jag en dator med touch, (den är jag inne på nu) sjukt coolt! sen hade den internet så jag kollade in facebook och skrev nu ett inlägg. har precis käkat på donken! ikväll blire av med några kompisar tror jag, härlig! solen skiner och allt är jävligt bra :) nu ska jag kila, ciao!

C.S.I



Godkväll! ska springa till tvn nu och kolla på csi, det ska bli skönt med lite avkoppling! det blev en liten springtur iallafall, och lite mat efter det. nej nu ska jag rusa till tvn, ha en bra kväll nu! :)

nackdelar och fördelar med våren..

fördelar:
  •  det blir skönt och varmt, och solen tittar fram!
  • snön försvinner, och man börjar se blommor!
  • man slipper gå runt med tjockjackan - nu räcker det med en tröja
  • man blir på så himla mycket bättre humör!
  • jag fyller år :)
  • man kan börja GRILLA! härligthärligt! :)
nackdelar.
  • blommor, träd, gräs = pollen = nysningar, hösnuva och kliande ögon. våren kan vara ett rent helvete ibland!
  • man kan inte sitta och mysa runt fem, då det brukade vara mörkt ute..
  • fåglarna/ljuset väcker en på morgonen, när man har lov...
  • det regnar istället för snöar...
  • det är jätte lång tid kvar till julafton :'(
visst var det rätt jämnt mellan fördelar och nackdelar? man kan alltid hitta positiva/negativa saker i allt! vad gillar du mest, vintern eller våren?

VS
"vinter"                                                                    "våren"

sunshine, i lovelovelove!


när vi är ute och solar, sofia i mina brillor!

Hej alla! solsken, solsken, och ännu mera solsken! har varit hos emelie idag, vi klippte sönder mina jeans (som ändå var helt trasiga) till short, och jag ska strax ut och springa. pollen är på väg, och jag känner det! usch nej, visst älskar jag våren och sommaren, men att ha pollenallergin är förjävlig! men jag kan säga att det faktist inte gör sådär jätte mycket nu när solen är här! :)

imorgon ska jag på bio med några vänner, och kanske sova hos linnea sen, vi får se! ska fixa mig nu och ta något att dricka så jag kan dra iväg. ha en bra dag vänner! puss

god natt!


en härlig bild på tjejerna i klassen. lisa, helena, sofia, jag, johanna och susanna. några saknas & foto tas av linnea!

godnatt vänner! nu ska jag sova, önska mig lycka till inför so provet imorgon! ")

mysig middag!





hej! kom just hem från linnea, och vi har haft en riktigt härlig tjejkväll. det blev lite bråttom att åka iväg till henne, eftersom jag hade glömt bort att vi skulle käka, men det ordnade sig! jag kom iallafall iväg och vi åt - lasagne, med en sjukt god smoothie, mums! vi satt ute i solen, och solade medans vi snackade. sedan gick vi in och kollade halvt på tv/dator. visst är det härligt med sol?

lovelove


the sun is here, jippie!


solbrillorna är på, och det känns jävligt, jävligt skönt!

god eftermiddag! solen skiner, så jag bestämde mig för att sätta mig och plugga lite. det blev pilotbrillorna på, en bulle och so boken. solen sken och jag kände mig otroligt lycklig! ska snart iväg till linnea fö att käka där, tar med mig en av mina undernara bullar dit ;) welcome the sun! hur firar ni med att solen har kommit/värmen?

Wilton till Malmö FF!



nej nu blir jag sur! Wilton Figueired, fd aik spelare och min förra favorit spelar, ska nu börjar köra i Malmö ff.. det känns ju inte sådä jätte bra, wilton då tänker man på aik! bästa spelare, en grym spelare med nummret 10. nej fy, vad sur jag blir! wilton hör hemma i aik, that is it!

nu ska jag kolla till mina "sockerkaks" muffins, och sedan blir det av med so.. har även spanska att plugga på ... kul! tänkte kanske springa lite senare, om jag får lust, men det förmodligen bara en liten tur då. får se om emma kommer hit sen, hoppas det! har pratat klart med emelie nu iallafall. ska gå nu!

puss på er

RSS 2.0