Guitarr hero sitter aldrig fel!



Jag och Isa var coola på gården och körde som sagt guitarr hero, prövade på hard och det gick någonlunda bra! isa däremot har ett dåligt tålamod och blev väldigt sur. hah, det var kul att se på!

melodifestivalen?

egentligen är det nog dags att städa mitt stöckiga rum, men jag har verkligen ingen ork. trodde jag skulle till isa ikväll, men så blev det inte för min mamma tydligen, nu blir det en hemmekväll istället, kul! sista lördagens på lovet och jag måste sitta hemma och dega, tack för den mamma! ska nog försöka läsa ut min bok nu, har ju som sagt en bokreceission att göra... vad ska ni göra den här sista kvällen? ha en bra kväll!

bild på mig, sofia och linnea!


NAMNSDAG!

för er som inte visste det har jag namnsdag idag!  jag heter nämligen Maria i mellannamn och som ni kan se är det Maria som har namnsdag idag! så, grattis till mig! ;) när har ni namnsdag och vad gör ni på er namnsdag?


lördag kväll

hej!
klockan är snart halv åtta och jag ska snart bege mig till bussen. jag sitter här på gården med min käre vän isa, vi har spelat guitarr hero, och isa blev skit förbannad när hon inte klarade typ en not. bra isa! vi ska träffas ikväll igen och kanske sova (?) hoppas det! idag var jag med jonte, linnea, frej och isa. frej kom hem till mig när jag var osminkad och ofixad för att linnea hade bjudit dit honom, tack för den linnea! iallfall så fixade jag mig snabbt och sminkade mig och snart drog vi till mörby för att möta jonte. sedan åkte vi hem till linnea ett tag och jag, jonte och isa spelade in en sjukt rolig film! linnea har den tyvärr på sin dator men du kan se den på : http://www.facebook.com/home.php?#/video/video.php?v=71894826792 vi har fixat lite med musik och sådan, väldigt roligt! jag och jonte är från och med nu matkompisar eftersom vi alltid äter med varandra, idag blev det godingen bröd och salami! plus glassen och läsken som vi sedan gick och köpte... nyttigt va?






jag, jonte och isa blir nog ändå bäst på bild! nu ska jag återgå till att vara osocial med isa när vi sitter här ensamma på gården och bloggar... har er dag varit bra?

LOVE

lördag

sista lördagen innan lovet är det nu, otroligt sorgligt. detta sportlov har varit väldigt roligt faktist, och jag har gjort mycket. det 'är bara att vänta på påsklovet som kommer någongång i april, nästan intill min födelsedag. igår var jag med isa och linnea hos mig, och vi kollade på filmen låt den rätte komma in. linnea sov även över hos mig, och jag måste säga att hon både är nattpigg och morgonpigg (suck) frej kom och överaskade mig när jag var osminkad och oduschad, tack frej! förmodlgien för att linnea var här... nu sitter de och myser i soffan, gulle!


nu ska jag till mörby för att möta jonte tror jag, och isa kommer väl med...

med isa och linnea!

hej!
har varit uppe i mörby ett tag, där jag träffade på massa bekanta prickar! jag, isa och linnea åkte hem till linnea för att hämta hennes sovsaker, hon ska nämligen sova över här! det gick inte med isa tyvärr, det var lite synd.. nu ska vi se på "-låt den rätte komma in", för andra gången! en riktigt bra film! ha en bra fredagskväll!

LOVE

från linnea till jessica!

kom just hem från Linnea, och vi ska strax äta! lax och något till blir det.. gott! sedan blri det kanske av mot Linnea igen? vem vet, man får ju hoppas! slänger in bilderna från dagen då jag var med Sofia och Linnea, fick precis bilderna! tänkte att ni kanske ville se dem..  :)

det får bli ett collage den här gången... ni har fått tillräckligt med bilder för idag :)


självisk!

medans Linnea var borta tog jag lite egna foton, hihi, lite smått busigt sådär! såhär blev det...



Linneas tråkiga inlägg... ersätts av ett rolig :D

hej alla bloggläsare! det var min käre vän Linnea som skojade till det lite. varför skulle jag tjocka mig med glass? jag hatar ju som sagt glass, som alla redan vet ;) och varför skulle jag trycka i ett glasspaket? jag äter ju som sagt inte glass :) Linnea har fått det är om bakfoten, jag hällde faktist bara upp glassen till henne, i två tallrikar och olika smaker. Nu är det faktist hon som tjockar sig...

lite mer bilder på mig och linnea, när vi är ute i snön och skojar!








Linnea är Bäst och jesica är en häst ! :D

hej alla. nu ska jag skriva snabbt innan jessica ser mej och säger att jag inte får skriva i hennes blogg  ;D hon står nu och trycker i glasspaketet och det ser väldigt roligt ut x) . och nu byter hon låt.. de blev baby baby :D
okej.. jag vill bara hälsa alla glada att ha ett bra slut på sport lovet .. nu sitter jessica brevid mej och tjockar sig me en stor glass :D
puss hej  ! <33333333


bilder!

innea har fått en ny mac dator, och i den så finns en inbyggd kamera där man kan ta massa foton med specialteffekter! det är superroligt, och jag lägger ut bilderna nu med det samma! ;) ni får tänka på att det är bara massa skoj bilder! :) (not in real life, haha)















var tog...

serien Beverly Hills vägen? jag och isa pratade lite om filmer och då kom den här gamla serien upp.. vart tog den vägen? det är en fråga man kan ställa sig...

gamla beverly hills gänget!

dagens

jag ska strax upp till mörby för att möta Linnea! vi ska väl hitta på något antar jag, fast nästan ingen är hemma. det var så länge sen, så jag kör en dagens!

dagens humör: trött, hah..
dagens klädsel: strumpbyxor - H&M svart tröja H&M och grå tröja okänd
dagens hår: utsläppt och oplattat
dagens yes: freeeeedag!
dagens no: snart börjar skolan...
dagens tvprogram: house

vaken? ja!

är fortfarande vaken trots att klockan är lite över två, snarare sagt tjugo över två. är full med energi och kan inte sova! den enda som är uppe med mig är christian, och min facebook chatt verkar inte vilja funka så jag får väl stänga av datorn och lägga mig... nej nu började den funka! dags att återgå till chattandet...

slänger in en gamal bild ifrån i höstas då hela klassen hade käkat på pizzerian :)


sommarens must have

dags att ladda upp till sommaren? trots att snön ligger på marken, kan man iallfall börja tänka på vilka saker man ska ha i sommar!


såhär går det när tove och jessie skojar...


a day on the ice...

tove gick för inte så länge sen för hon skulle åka och möta sin pappa. tove kom hit runt tre kanske och då packade vi ihop lite mackor, lite dricka och frukt och begav oss ner till isen. tove hade skräck för att ramla men vi gick iallafall ut på den blöta isen och satte oss  på några stenar inte så långt ut. där packade vi upp våra saker och åt en picknik! knasigt men väldigt roligt! vi gick även ut för en liten promenad på isen men tove som är så feg ville gå tillbaka direkt (haha) så vi var mest runt stenarna. när vi sedan skulle gå tillbaka så gick jag först, och precis vid stranden så trillade jag såklart i för isen gick sönder. jag var dygnblöt om fötterna och de första tove sa va :
- hahaha, tur att det inte var jag!
tack tove. sen när vi gick upp så tog tove en hårtork och torkade sina fötter som var blöta, vi kokade även te och åt en semla!

bilder från dagen..








hiss eller diss?

såhär låter Maskinens nya låt - pengar. tycker inte det är en sådär superhit om jag får säga min åsikt.. den är väl helt okej, men de har gjort betydligt bättre låtar... vad tycker ni?


tove kommer!

hej alla bloggläsare! snart kommer Tove, och då ska vi vara här ett tag tills hon ska dra runt fem. jag måste nog plugga lite idag.. har sjukt mycket läxor tills nästa vecka efter sportlovet, och jag längtar verkligen inte.. nu ska jag nog göra mig i ordning, vad ska ni göra idag?

fin bild på tove i sommras :)

filmkväll, hemma

mina kommentarer har blivit lite konstiga, men jag ska fixa dem så fort jag har ork och tid! det är bara lite fininställningar som jag ska fixa, sedan är det klart! nu är det lite godsaker och en bra film som gäller. hur ser er kväll ut?

l0ve

skor...

jag ÄLSKAR skor, och här är lite varianter jag verkligen vill ha! det är ju min födelsedag om typ en månad... eftersom jag vet att min mamma läser det här så... snälla mamma?

alla är från H&M

dålig uppdatering!

hej! förlåt för dålig uppdatering, men jag har varken haft tid eller ork att skriva ett inlägg, men det får bli ett nu.

gårdagen
först så var jag hos camilla ett tag, och vi gick och köpte semlor och drack te och myste lite till jag drog hem för att käka. sedan åkte jag, camilla och isa till täby för att handla godis och hyra film och efter en lång tid hittade vi tre filmer som vi gillade. men då fick vi inte hyra filmerna så det blev bara en fullgodis påse (jag menar så full att man inte kunde stänga den) och lite läsk! under kvällen kom även linda så det blev jag, isa, linda och camilla som var hos camilla. vi kollade på hannibal och sen lite övrig tv! det var en härlig tjejkväll och vi gick och la oss vid två kanske? när jag vaknade låg bara jag och isa bland madrasserna för då hade linda och camilla gått och lagt sig i sofforna. varför? jo tydligen för att vi (jag mest) hade tagit en förjävla plats så ialfalll camilla ramla ner på golvet. det var det roligaste jag hade hört och jag tycker fortfarande det är lite komiskt. vi började morgonen med en god och nyttig smoothie!

lite heta bilder som togs med självutlösaren i täbban! (täby, haha!)
(kolla camilas ögon!)



efter det så drog jag till bussen där tove satt och vi åkte hem till mig. jag gav mat till kaninerna och sen åkte vi hem till tove! där satt vi bara och slappade och skojade lite med webben och lite sånt. jag åkte hem runt sex och då skulle vi egentligen ha träffats ikväll men hon fick inte åka någonstans så det blev en hemmakväll för min del. åkte även upp med mamma till mörby och handlat lite, gott!

tove när hon flasha med kameran..(hoppas hon ser det här, haha)





iväg till camilla!

ska iväg till camilla nu! vi ska äta semlor och mysa. kommentarerna har fuckat sig, och jag har inte fått ordning på allt ännu, men jag gör de så fort jag kommer hem! ska träffa isa lite senare tror jag också... måste gå till bussen nu, ha en bra tisdag nu!

LOVE

slänger in en bild som jag hittade på mammas dator för inte så länge sen!


dagens fråga...



vad tycker ni är finast? rakt eller lockigt hår?

woook!

jag trodde jag hade fixat det, men tydligen inte! http://www.viraltrafik.se/?jessieh, ni ska iallfall spana in den! ;)
(tackar igen för hjälpen av oljemark.blogg.se)

nu har jag lagat wok! medans jag väntade på att en timme skulle gå, och tills att camilla hade packat klart, så blev jag så hungrig så jag rotade igenom kylan och hittade kyckling och grönsaker! det blev en supergod wok (iallfall för en nybörjare som jag)



nu ska jag slå en pling till min käre vän Isa och se vad hon har för sig!

KISSES



fettisdag!

idag är det tillåtet att äta något så smaskigt och onyttigt som en semla! ska ringa mamma och tvinga henne att köpa hem en sådan här god bakelse... det är ju bara en gång om året! ska ni äta semla iår?




spring fashion start


bild: H&M spring fashion start


kollade precis igenom H&Ms klädkollektion inför våren, och de har verkligen laddat upp! synd bara att snön har kommit, annars hade jag nog gått och köpt en söt klännng till mig själv! man får inte missa deras kläder i år inför våren/sommaren, det är super söta allesammans! med ett snygg skärp, något snyggt armband och kanske ett halsband så blir det verkligen en hit till våren! har ni hittat någon favorit på hemsidan?

snön? ja!

vad gör man hemma hos linnea? jo man tar av sig strumporna, drar upp byxorna och sen går man ut i snön och tar foton! sofia och linnea nördade sig lite framför datorn så jag tänkte gå ut i naturen och ta lite foton, och såhär blev resultatet... det var såklart svinkallt och snön var väldigt hög så jag får nog en förkylning, men det var iallfalll skoj! lika skoj verkade inte linnea och sofia tycka att det var när de försökte lite själva...


måndag

hej alla bloggläsare! jag sitter här med en kopp varm te och en macka, jag har precis gett lite mat till kaninerna och gosat lite! idag så bowlade jag med linnea och sofia, det var väldigt roligt faktist! jag kom såklart sist och låg efter med lite mindre än 100 poäng, men jag fick iallfall lite över 200 :) linnea har bilderna så jag lägger upp dem såfort hon har skickat dem till mig! har ni haft en bra dag?

LOVE

kolla in! :)

http://www.viraltrafik.se/?jessieh   <---------- kolla in den!

täby bowling ikväll!

jag, sofia och linnea ska snart hem till linnea för att käka middag! sen blir det av mot bowlinghallen där vi har bokat bana klockan åtta! det var jätte länge sen jag spelade bowling så det ska bli ganska kul att se hur de kommer gå... vi ska ju köra kvällspass och då är det alltid disco musik och lite disco känsla ;)

såhär ser det ut på banan, visst ser de coolt ut?




sofia & linnea!




sitter med sofia och linnea bredvid mig. först var så hos linnea en stund och där så slappade vi bara, tills vi bestämde oss för att göra något då åkte vi hit och bokade bana på täby bowling, så nu ikväll ska vi bowla! vi ska äta middag hos linnea, med biff och bearnessås (eller hur det stavas) och nu ska vi väl göra något! sofia och linnea är jäätte söta :)

iväg snabbt!

har precis fyllt på mat till kanierna och ska bara säga hejdå! nu ska jag till linnea och träffa sofia och linnea, superskoj! det 'r smö idag igen... snart går min buss, ha en bra dag!

love

godmorgon!

vaknade av telefonen som ringde nyss, och var tvungen att gå upp. hann inte ta samtalet men vaken är jag iallfall! linnea ringde också, eftersom jag bad henne ringa mig.. nu sitter jag här med special K med fil, vad börjar ni dagen med?

en bild på den fina dagen då det inte såg helt VITT ute!

summer pictures!

här slänger jag upp lite sommarbilder, bara för att underhålla er och för att jag har riktigt tråkigt! :)









hemmakväll

fick inte gå ut eftersom klockan var typ nio och mamma skulle sova. kul liv, andra hemmakvällen igen.. vad ska man hitta på en kväll som denna då? får väl försöka slipa lite på designen antar jag, för min tv verkar inte heller vilja funka.. tur att man har de söta små kaninerna till umgänge då!

ha en bra söndag!

sex drive

såg den här filmen igår istället för blood diamond, och den var jäkligt rolig faktist. lite smålik american pie på ett sätt, men den var faktist ganska rolig :)


asos.com är kärlek!

kikade in på asos.com och hittade massa godsaker!
märks det att jag älskar färgen guld?


söndag

kom nuss hem från stan med camilla, vi träffade även amanda och klara och tog ett fik med dem inne på Souk! efter det drog vi runt och kollade lite inne i stan och jag köpte även lite saker (kan tyvärr inte säga det i bloggen, present!) och nu är jag hemma igen. ska kanske träffa camilla och linnea ikväll! nu måstte jag fixa lite för kaninerna...

hur har er dag varit?

pussar !

vinter... igen?

när jag kollade ut så snöade det, vad är det här?! igår var det vår med sol och värme, och vad är nu det här? jag vill ha vår, vår och mer vår! gud vad sur jag blir! bort med snön NUUU! vad tycker ni om att snön är tillbaka?

såhär såg det ut när jag tittade ut... vad är det här för jäkla aprilväder?


sunday, and it's ... snowing?

jag vaknade runt halv ett idag, sent som fan och gick upp för att ge kaninerna mat. är helt förkyld pga av kaninernas hö eftersom jag är allergisk mot hö, hah kul! ska träffa camilla idag, vi ska ringas när vi är klara... ska kanske också träffa amanda och klara? det får vi se om jag kan övertala camilla att vi ska in till stan! nu ska jag fixa mig.

LOVE

blood diamond

blev en hemmakväll för min del, tvtittande, dator och mitt favorit tuggimmi som sällskap! även emmas kaniner var söta att gosa med när det var lite tråkigt. nu är det dags för filmen blood diamond med Leonardo Dicaprio! lite sent att börja nu egentligen, men tanke på att den är ganska lång, men skit samma det är ju lov! =D


<3

"without you i am nothing"
- lite förstaklassiga bilder kommer nu, tagna av linnea mobil med liiite bättre kvalite!



oasis - wonderwall

" i said maybe, you gonne be the one that saves me"
- oasis wonderwall, en sjukt bra låt!


ny header, hiss eller diss?

nu är lite design fixat! vad tycker ni om den? :)
jag vet inte riktigt vilken jag ska ha, vilken tycker ni? här kommer lite gamla!

1

2

3

4

5


eller den jag har nu? :) ordet är ditt!


axeel!

efter kakan och myset ute tog jag och linnea bussen till enebyberg för jag skulle till axel och hon hem. runt halv fyra var jag hos axel, och då så slappade vi bara lite tills vi bestämde oss för att ta en promenad! vi ringde linnea och hon kom ut ett tag tills oss ett tag, tills hon var tvungen att gå och då tog vi en liten sväng till camulla (som var osminkad) och som förmodligen inte uppskattade besöket så mycket ;) vi hittade en boll på vägen hem som vi spelade lite med, och sen tog jag bussen hem. nu är jag hemma, och jag måste fixa lite med kaninerna!



kärlek



welcome spring!

just nu sitter linnea i min soffa och försöker skicka lite bilder till mig från idag. hon kom hit runt tolv och då slappade vi bara ett tag, tills vi bestämde oss för att baka. det blev rulltårta! men så lyckat blev det inte dirket... vi hade inget bakplåtspapper så vi kunde inte rulla och degen blev för tjock, så vi kunde inte göra en rulltårta... men det blev iallfalll typ "bröd" med sylt på, sjukt gott! och sen gick vi ut och satte oss med lite oboy, en filt och då våra bakelser. solen sken och det blev väldigt skönt!




första lovdagen

ska snart dra någonstans med Linnea så fort emmas kaniner har kommit... ni som inte visste, så ska jag ta hans om emmas kaniner i en vecka medans hon är i åre, det ska bli intressant det! nu sitter linnea och kollar igenom min mobil, och jag måste nog kolla vad hon gör... hoppas emmas kaniner kommer snart, för jag orkar inte vara hemma längre! nu ska jag nog fixa mig, första lovdagen idag! hoppas den blir bra... vad ska ni göra första lovdagen?

love to u!

gulleungar!

det blev inget tvtittande för min del, jag satt och var osocial framför datorn. men när jag vände mig om låg gulleplutten linnea och sov och danne såg helt borta ut, så jag var tvungen att ta en bild och lägga upp här... (här är linnea i telefon tyvärr...)


dagen bilder

jag gjorden en liten sammanfattning av dagen på bilder här nedanför! nästan alla bilder är när vi är ute och plockar skräp och glider lite på isen och sånt! men den tredje är på alex i klassrummet på svenska lektionen. visst ser det skönt ut ute?


fridays!

nu sitter linnea och danne och kollar på blood in, blood out så jag passar på att berätta om dagen. efter skolan drog jag, linnea, danne och hannes hem till hannes och hos hannes så bakade vi sockerkaka! fast linnea och jag hade lagt i för mycket smet i formen så sockerkakan svämmade över så det blev lite smått misskyckat... efter det drog jag hem och hämtade pengar, och sedan åkte vi in till stan! där inne på fridays i kungsan så fick vi inte komma in eftersom det var 18- årsgräns... vafan var det 18-årsgräns för? hur onödigt som helst! sen så gick vi iallfall till stureplan och käkade där, fast vi fick vänta 40 minter på ett bort, men det var det värt! kvällen avlutades med att dela på ett vitlöksbröd.





nu ska jag faktist försöka vara lite social och inte bara sitta framför datorn...

hugs!

fredag

sitter med danne och linnea hemma hos mig, hannes stack precis. de kollar på blood in blood out! nu ska jag nog kanske också kolla.. uppdaterar mer sedan!

kärlek

god morgon!

god morgon fredag! ska snart äta frukost och sedan blir det att åka till skolan. slänger in en av mina favorit låter/videos här nedanför! ha en bra dag!


och till sommar vill jag ha...

... de här godbitarna!

vilken av klänningarna/tunikorna tyckte du var finast? :) själv tycker jag fyran är väldigt fin!

torsdag!

hej!  kom precis ut ur duschen, och ska snart fixa håret och lite sånt. har varit med elin och jenny hos elin under dagen och vi satt väl bara och ... åt! hade lite kul idag och ringde runt till folk, men de verkade inte verka det var lika kul upptäckte jag... nu är det nog dags för lite tv! vad har ni gjort idag?

kärlek!

slänger in en gamal bild från sexan!

middag med sofia och linnea!

ska snart sova, är verkligen jätte trött... efter skolan åkte jag hem till elin där vi bara slappade och tog det lungt, skönt! efter det gick jag hem till linnea med sofia och vi lagade mat och myste och så :) linnea har bilder som jag tror hon skickar sen... super mysigt var det! tog precis en dusch, för mitt hår var väldigt stort efter att linnea hade "pimpat" det lite!

vår fina dukning... kyckling och pommes pinnes blev till middag! ;)

onsdag..

hej alla bloggläsare! borde egentligen plugga matteprov, men det får bli lite senare antar jag... sitter här hos elin och vi har precis käkat lite mat.. måste tacka jonte för örhänget igår, tacktack! han råkade få med sig den när vi sov i kvartersstugan.. superskönt att ha den tillbaka! nu ska ja och elin göra något...

ha en bra dag!
/ jessie

bli min?



tog en titt inne på asos.com, och hittade det här underbart söta halsbandet! visst är det gulligt?

hahaha



ser ni? hur kul som helst! ja dör av garv :)

hiss / diss!



-
när man ser på sitt favorit program, eller film och så helt plötsligt kommer en jävlans reklam upp, och den kommer inte bara en gång, utan säkert 4 gånger under filmen/programet! irriterande verkligen!

- att vakna försent är så himla jobbigt, först klä på sig och sminka sig och rusa iväg till skolan... nej, inget man vill vara med om!

- melodifestivlen... jag tycker den har börjat bli lite tråkig nu, och enda anledningen att jag såg på den förra året var för att Björn Gustavsson var med... nej ingen hit där!



- solen har äntligen titta fram, det framkallar vårkänslor.. jippie!

- sportlovet är nära, och då får man äntligen vila ut! ska bli skönt att slippa gå upp halv sju på morgonen...

- sovmorgonar! att få gå upp en halvtimme senare kan vara så grymt skönt och med en sovmorgon får man vila ut... vår klass längsta sovmorgon är till 08.25 och egentligen börjar vi 08.10... inte alls skönt

säsongspremiär!



nu börjar äntligen NAVY NCSI för sjätte säsongen, och jag kommer sitta bänkad framför tvn! den går på tv 3 klockan åtta, och den här serien får man verkligen inte missa!

welcome sun!

blev så OTROLIGT glad idag när jag såg solstrålarna kolla fram bakom molnen, äntligen! visst, det var sjukt kallt men solen har inte visat sig på ett tag nu, så snön kanske försvinner och kylan och vårvärmen kanske kommer nu? men kan ju iallfall hoppas! de första jag tänker göra när våren kommer är att ta bort vantar och halsdukar och klä mig vårigt! vad ska ni göra?


(min kamera har tagit det här fotot, otroligt va?)

bad hos emma!

kom precis hem från en mysig dag hos emma med elin. först var det plugg och sen tog vi ett bad i hennes nya pool, helt underbart var det! inga bilder från det tyvärr, men däremot lite bilder från dagen! måste träna engelska senare och lite matte... de kör verkligen slut på oss de sista veckorna, men om mindre än en vecka så är det sportlov!





två sista bilder är på HK där vi gjorde grillad kyckling eller kycklingsoppa! visst är dukningen fin? :)

CSI NY

kvällen avslutas med favoriten CSI NY! den går på femman klockan 20.00 på måndagar!
en klassiker, och såklart med Te och en rostad macka!

monday, and i am tired

det är måndag och jag är sjuk trött, pluggdag idag. tar igen förra veckans sjukdagar! nu är det dags för middag, och sedan ännu mer plugg. drog direkt hem efter skolan och har inte gjort så mycket sedan dess... har ni haft en bra dag?

pussar till er! <3


alla <3 dag!

här kommer äntligen de efterlängtade bilderna från alla hjärtans dag!
(copyright från jenny@facebook)

'











isa är en buse...

fick ett underligt samtal när jag var i stan, så här såg det ut ungiefär..

- Ja det är Jessica
- Hej mitt namn är Lovisa, jag ringer från kundtjänsten. Jag har fått klagomål på att det inte går att komma fram till din telefon.
- Jaha... hej.. ?
- Flera av dina vänner har ringt och klagat på att det är upptaget hela tiden.
- Jaha.. det vet jag ingenting om?
- Vi följer upp misstänkt telefonmissbruk noggrannt, hur mycket har du talat i telefonen idag?
- Öh... jag vet inte.. inte så mycket tror jag...
- Jag måste be dig att hålla dina samtal korta och bara fokusera på det som är relevant. Onödigt tjafs gillar vi inte!
- Jaha, okej.. nä...

- Om folk inte kommer fram till dig så blir det sura och ringer oss, och så kan vi inte ha det.
- Va? nej...
- Så varför talar du med mig?
- Va? jag vet inte...
- Jag räknar till 3, sedan skall du lägga på ok?
- Jaha, ja okej...?
- 1.. 2..3!

sen la jag på.  några sekunder senare ringde isa och asgarvade i telefonen. tack isa, det var en kul upplevelse! jag fattade ingenting, men gud vad Isa hade kul iallafalla! jag antar att det kanske var lite roligt iallfall...

shooppiing!

hej alla bloggläsare! kom just hem från stan med mamma, har varit och shoppat lite. det blev ett par jeans och två stycken tröjor, mysigt!

långarmad tröja från Zara
halvtunika från MQ
svarta jeans från Bikbok!

kass bildkvalite men så får det bli. nu är det dags för att träna på matteprov och uppsats!

bråttom

ett snabbt inlägg, ska ni till stan med mamma och handla lite saker. sedan resten av dagen är det plugg! vad ska ni göra idag?

/ jessie

tack eliin!

vad fick jag av elin i alla <3 dag present tro? jo en supersmaskig kladdkaka! jätte fin och helt underbar god, tack elin!
vad fick ni i alla hjärtan dag present?

home

kom inte hem för så länge sedan! var i stan med jenny, elin, linnea och hannes (jenny har bilder) och sedan drog jag och linnea hem till emelie för en liten tjejmiddag och sedan blev det hem till hannes! jag och linnea stack till hannes runt kanske nio ( bussen skulle gå då ) men eftersom bussarna var förjävligt försenade så kom vi inte fram förrän runt kanske kvart i elva eller något.

& dagens inköp blev...




det var allt för nu! ha en bra söndag nu allesammans!
/ jessie

stan snart!

skriver ett snabbt inlägg! linnea är på väg hit och snart ska vi möta upp axel, elin och några till i mörby! kommer åka in till stan för lite mysigt alla <3 dags fik och sådant. ha en bra dag!

kärlek

alla <3 dag är här!

hej alla bloggläsare! vaknade inte för så länge sen, och snart är det dags för frukost... ringde precis och grattade emelie på hennes 14-års dag! nu är det nog dags att slå in lite alla <3 dag presenter och ite sånt ;)  vad ska ni göra idag?

många pussar till er!
/ jessie

skillnad?



nu...

 
jag tror jag är kär i Samuel Haus!


GLAD ALLA <3 DAG OCH GRATTIS EMELIE!

GLAD ALLA <3 DAG OCH GRATTIS MIN KÄRA VÄN EMELIE!
grattis till emelie som fyller år idag och grattis till er alla, för idag är kärlekens dag och då ska alla ha lite kärlek *blink*
vad ska ni göra på alla hjärtans dag bloggläsare? :)

fredagen den trettonde?

hej alla bloggläsare! kom juste hem från jonte, har spenderat kvällen där med danne och camulla.
idag var fredagen den trettonde, men jag tyckte då inte att så mycket hände, hände det något för er?
nu ska jag nog sova,  ha de bra!

/ jessie

Mando Diao...

.. är helt fantasktiskt underbart grymma! jag är helt kär i alla deras låtar och jag kan absolut inte få nog av dem! deras första låt jag hörde - long before rock an roll, fick mig totalt och ny med deras nya skiva kan jag inte släppa dem. jag hoppas verkligen att de uppträder i Sverige, för då är jag den första som ska kolla!

har ni något favorit band/ artist?

scones och te!

mitt mellanmål blev nygräddade scones och te, så sjukt gott!



tosdag, första skoldagen!

kom hem för inte så länge sen, nu är det dags att ficka lite smått fika, är superhungrig!
första skoldagen den här veckan, var riktigt skönt faktist, hade saknat alla mycket! imorgon är det fredag, så min vecka har varit rätt skön. fresten, vet ni när semle dagen är?




skolan

provet är avklarat! sitter i datorrummet med massa vänner som också är klara med SO provet, var inte sådär jätte svårt och det gick ändå rätt bra. nu är det matte!

kärlek


god morgon!

god morgon! min första dag i skolan den här veckan och det ska bli spännande att träffa alla, har saknat alla mycket! nu ska jag fixa mig för snart går bussen. vad ska ni göra idag?

kärlek till er!

slänger in en gamal bild på mig, camilla och josefine på skolavslutningen!

det är onsdag och ännu en dag har gått

hej alla bloggläsare! ska precis fixa naglarna, och sedan blir det tv...blir nog inte så mycket blogg idag, har en ganska huvudvärk och det blir nog en alvedon snart. missa inte 2 and a half men som går på tv 3 18.30 - 1930 (dubbelavsnitt) jag kommer iallafall sitta bänkad framför tvn den tiden!


kommer ni ihåg?

lyssnade så sjukt mycket på T.A.T.O när jag var lite mindre, och den här låten kommer ni väl ihåg?
kan aldrig glömma den!


tips!

tips! skit bra sida där man kan få presentkort och liknande för lite tjänster och sånt! :)
http://www.gratismode.se/?c=43667

alla hjärtans dag är nära!


hemma idag igen

hej alla! vaknade precis, det blir ingen skola idag heller antar jag.. men imorgon kommer jag nog! :) har saknat alla så sjukt mycket! det är absolut inte kul att vara hemma, supertråkigt... men nu måste jag plugga till SO provet som vi har imorgon - suck.

/ jessie

ge mig sommar

jag vill ha sommar, sommar! de två senaste dagarna har vädret varit super, och då känner jag verkligen att sommaren är påväg.. eller är den?
tecken på att det är sommar..

1.
du dör inte när du doppar tån i vattnet av kyla utan du kan faktist bada! för vad har mer med sommaren än att bada? åh vad jag längtar tills mitt första dopp i edsviken!

2.
det är faktist grönt ute och inte helt vitt som det brukar vara. sanden är dessutom inte stenhård utan man kan gå i den och sjunka ner, istället för att gå på hård sten...

3.
  när man faktist inte behöver gå runt med en tjockjacka, när man kan gå i bikini utan att frysa, då är det sommar!

Jurassic Park!

enda sättet för mig att klara en längre sjukperiod är faktist med filmerna jurassic park. hur mycket jag än ser på dem så trött jag aldrig! har alla tre hemma och har kanske sett dem över 1000 gånger, men de är alltid lika bra! har ni något favorit film, som ni absolut inte tröttnar på?


tisdag

pratar med elin i telefonen, har saknat henne! har även pratat med linnea och jenny, trevlans!

nu är det dags för lite SATS!

så söt!

fick tips av joel, och han är så söt david! han kommer efter tandläkaren och jag var bara tvungen att sätta in den.. :)


alla <3 dag!

jag kollade på datumet, och tyckte att det tjatade mycket om alla hjärtans dag, för jag hade fått för mig att det var kanske typ 2 veckor kvar.. och så var det den tionde idag! herregud, det är bara 4 dagar kvar!
har ni planerat något speciellt för alla hjärtans dag?


tack alla sötisar!

jag måste bara tacka de som har skickat sms om att ja va sjuk, (vilket innebär typ fyra) men ändå, så sjukt gulligt!
puss till er!

hemma...igen

jag vaknade precis, och ungås att ännu en dag hemma kommer gå åt. är trött på att vara sjuk! iallafall, nu är dags för plugg!
SOn måste bli klar, eftersom provet är på torsdag, det är bara att börja! vad ska ni göra idag fresten? :)


sjukling

hej alla läsare! ska snart sussa, är nämligen sjuk.. tror inte det blir skola imorgon, men kanske onsdag? känner mig helt död... missade fysikprovet idag, får bli omprov på fredag. har ni haft en bra dag? saknar er alla!

/ jess

bilder!

hittade massa bilder som togs under veckan, men jag var såklart för lat för att ladda upp. så här kommer bilderna nu!

jag och david är coola ;)
jenny och jag i skolan joel uppe i mörby
samule i grupprummet!


pluggvecka?

hej alla! jag gick in på schoolsoft idag och insåg att det inte blir mycket till kompisvecka det här.. imorgon har jag fysikprov, sedan är det SO prov, och engelska och HK. pluggvecka, iallfall till torsdag...

plugget under veckan som MÅSTE göras..
SO prov
HK läxa
fysik prov
biologi

dags att börja kanske?

söndag

elin åkte precis hem och danne också. idag blir det pluggdag som består av fysik och SO. blir nog inget roligt skrivande idag, eftersom mina söndagar oftaste består av pluggande. men ha en bra nu allesammans!
här nere slänger jag in en till bild från badet, som aldrig riktigt kom upp...


/ jessie

söndagsmorgon enligt mig

hej alla! en söndagsmorgon och jag sitter med elin här. nu är det plugg som gäller, har fysikprov imogon... elin sitter och kollar på tv ialfalll. vad brukar ni göra på en söndag?

kramar till er!

hos Q

hej alla bloggläsare! sitter hos Q med en tjurig hannes bredvid mig. eftersom jag använde utrycket "seg" blev han lite tjurig, så därför ändrar jag till ; livlig, så blir han glad. resten av gänget sitter coh kör guitarr hero just nu, och snart är det min tur... tidigare ikväll var jag hos hannes med elin och kollade på melodifestivalen och lite sånt. nu är det snart dags för guitarr hero!

ha en bra lördagskväll!
/ jessie

lördagskväll

elin ligger i min soffa och småsover, hon är skit trött. snart ska vi till hannes för att kolla på melodifestivalen typ, och det blir väl en seg kväll antar jag. är trött efter ha sovit över i kvartersstugan. (jonte, axel, frej, emil, joel, linnea, elin, jenny och emma) sov jag över med och det var en kväll med skratt och skoj! nu ska jag kolla bussen

har ni haft en bra fredag/lördag?
/ jessie

badbilder...

för att underhålla er lite kommer massa badbilder på mig, linnea, elin & jenny! njut alla läsare!
(alla är fixade lite på picasa för kass bildkvalite)








tagna: 7/2-09






gårdagen?

hej alla! sitter hos elin med jenny och linnea. bilder från kvällen antar jag kommer senare, för emma hade tagit lite bilder. förlåt för den dåliga uppdateringen, men jag har inte haft tid. kvällen igår var bra, och skoj. är lite trött, för man fick inte sådär jätte mycket sömn, men att hålla ögonen öppna funkar ändå :) jag skriver mer om dagen/gårdagen lite senare när jag är hemma! 

ha en bra dag. 
/ jessie

bråttom

bröden är i rosten och jag sitter här med emma, det blir en snabb packning för snart bär de av mot elin!  uppdaterar mer sen!

kärlek till er

bråttom

bröden är i rosten och jag sitter här med emma, det blir en snabb packning för snart bär de av mot elin!  uppdaterar mer sen!

kärlek till er

packning...

packar inför imorgon då jag ska sova i ett kvartershus, och här är det jag behöver ha med..

smink
kudde/täcke
tandborste
plattång
pengar
smått & gott

vad kan man mer behöva? hjälp tack!

jag kommer förmodligen inte kunna blogga imorgon så ha en så bra fredag nu!
pussar till er!

lady gaga



är så sjukt cool och har underbara låtar! jag säger bara go lady gaga!
vilken låt är er favorit låt?

jacobjacob!

sitter och pratar med jacob ekberg, som är sjuk och som har varit sjuk i nästan två veckor. saknade är stor, och eftersom jag vet att du läser min blogg så krya på dig! nu är det dags för SATS, återkommer senare!

love

lycklig?

jag blir så otroligt glad av den här låten, känner inte ni också hur glad man blir?!


bilderbilder!

bilder snodda från alexs mobilen läggs upp just nu!





1. jag och linnea, :)
2. linnea och jag... igen, lite sådär rolig :)
3. jenny och jag!

hiss och diss!

-

- ljusare dagar! ljusare dagar är superskönt, nu går man upp när det är lite ljusare och går hem när det också är ljusare, superskönt tycker jag! man får en lite mer känsla av att sommaren kanske kommer faktist... någongång...
- naturgodis, som är så sjukt gott och nyttigt! joel såg till att jag köpte lite häromdagen och nu har jag verkligen fastnat för det, så tack joel för det ;)



- bussarna som evigt är försenade, jovisst det är vinter och förjävligt halt men de kan väl iallfall försöka komma i tid eller i rimlig tid försent? de behöver ju inte komma 10 minuter försent varenda gång, för det är riktigt irriterande att stå där i kylan och frysa i tro om att den kanske har gått för tidigt (?)
- snön är tillbaka, visst det är supermysigt men när man väl har tänkt sig februari, tänker jag för de mesta att snön försvinner och våren kommer, men här är det tydligen tvärt om. jag vill ha vårvårvår!

är det bara jag...

... som älskar ice coffee? det är så sjukt gott!



nu är det dags för att måla naglarna, önska mig lycka till! ;)

imorgon fredag!

hej alla! kom precis hem från hannes har varit hos honom med jenny och jonte och vi hart spelat rock band och lite sånt. imorgon är det fredag, yes! ledig, gud va skönt! men det blir tyvärr mycket plugg under helgen eftersom jag har fysik och so prov under veckan. *suck* mobien är urladdad så bilder får kommma sen... dags för lite annats skoj nu!

kärlek

kvällste!

ska ta mitt vanliga kvällste och sedan blir det att sova. imorgon bär det av till elin!
ha en trevlig kväll nu!

dessutom, så måste jag tillägga att jag saknar madde mycket!

nytt!

nu är jag klar för tillfället! det blev en ny header, lite text under bilden och en ny profilbild! vad säger ni om det?
blev det fint tycker ni? ;)

ny design...

lite ny design är på gång, det kommer kanske ser lite knasigt ut för ett tag, men det är för att jag prövar mig fram!

puss!

vart tog...

... grynet vägen? jag som älskade hennes program så mycket och hennes utryck - ta ingen skit! hon var förmodligen min idol när jag var liten, men sedan länge har hon nu varit försvunnen... vart tog hon vägen?

grynet i tv...


"grynet" som egentligen heter elin ek, ser ut så här utan " - ta ingen skit " attityden




inga läxor?! - yes!

hej på er alla! emelie och linnea har dragit och under dagen så kollade vi på honey och myste lite. inte så många bilder destovärre för mitt minneskort fick jag tillbaka idag av Q och det har inte riktigt viljat funka sådär bra, men 1 bild blev det iallafall! snart borde mamma komma hem, och hon har även mormor med sig. förmodligen blir det en tidig middag (jag brukar äta runt sju halv åtta) och eftersom jag inte har några läxor blir det nog en slapp kväll!

  coolingarna erik, joel och alex på väg till mörby efter skolan :) alla fick även tillbaka sin saker eftersom jag åkte hem på håltimmen, yes då va det klart!

honey

har precis tittat klart på filmen honey, hur mycket jag än tittar på den så tröttnar jag aldrig! om ni inte har sett den, så spring genast iväg och hyr den! om ni har sett den, vad tycker ni då om den?

honey spelas av Jessica Alba - en av mina favorit skådisar!


här nere kommer även ett favoritklipp från filmen

god natt!

ska sussa nu, men ville bara önska er en god kväll och troligen natt! ha det så bra nu!

pusar till er
/ jessie

åhjuste!...

... jag kom på att jag glömde berätta att jag och sofia vann på HK? en kexchoklad, jippie! vi vann för finaste dukning och godaste lasagne! första gången, men absolut inte sista ;)





bild 1. vår dukning som slog alla! fransk stil så som HK läraren sa...
bild 2. Sofia när vi ska äta, visst ser de mysigt ut?


bilder bilder bilder

har tagit en dusch och kommer skriva ett litet snabbt inlägg med några bilder till. elin och jenny blev det idag och det var en plugg dag...

på bilden...
' sofia och kohanna!
joel och elin ;)
mitt och linneas fina :*)

nu till pluggandet hos elin...
coca cola och en billys gjorde pluggandet mycket enklare!
' elin och jenny när vi äter :)
jenny hos elin ?'
'
och en lite extra bild bara sådär ;)
'
- på joel, eftersom jag sa att jag skulle lägga in en bild på honom!

tisdag och hos elin

hej alla bloggläsare! sitter hos elin just nu med jenny, vi har plyggat hela dagen på engelska, och jag tror att jag kan det riktigt bra nu! några ord är fortfarande lite oklara, men de kan ja nog träna mer på ikväll... eftersom jag är hos elin kan det inte bli några bilder nu, men de kommer senare ikväll! jag jenny och elin ska ta något gott till middag,och jag antar att vi ska äta snart...

jag skriver mer sen!
/ jessie

god morgon!

god morgon på er alla! här kommer en snabb morgonens!

morgonens...
klädsel?
jeans och en lång tunika
humör? småtrött
yes?  måndagen är över...
no? snön ligger kvar...
tvprogram? friends!
mat? mm, varm choklad!

vad ska ni göra idag?
kärlek!

måndagmåndag

ingen spakväll blev av, så det kanske får bli en liten nu? har ansiksmask när hemma och kan köra igång nu om jag vill...
nu är pluggandet klart och nu är det dags för att fixa naglarna lite! hur har ni haft det idag?

kärlek till er!

pluggande är igång, igen

nej nu blir det åter plugg igen, denna gång engelska och spanska! det är bara dags att börja nu...



måndag!

kom just hem från emma, det blev en pluggdag hos henne. har en förjäklig HK som jag inte är fullt säker på, men ändå säker på att kunna klara det imorgon. idag badade vi isvak (de som ville det) och det var faktist bara ett fåtal som ville det, men det var väldigt roligt att se på!

linnea och elin på bryggan!
joel skojar lite på isen ;)
jag, elin och linnea
jag och linnea!
såhär såg det ut från bryggan, riktigt vintrigt och fint va?

fribergaskolan

sitter i skolan med emil och joel bredvid mig, nästa lektion är SO, och den börjar om ca 20 minuter. dags att hämta böcker! emil hälsar

kärlek


sailor moon

jag hittade ett gamalt klipp på oljemark.blogg.se och fick då se min gamla favorit serie! sailor moon hette den och jag undrar vart den har tagit vägen? jag älskade ju den serien! har ni sett den förut eller vet ni varför den försvann?



välkommen februari!

äntligen är det februari som endast har 28 dagar... och om två veckor är det alla hjärtans dag också ;)
vad ska ni göra på alla hjärtans dag?

spakväll?

på torsdag blir det spakväll med emma och jenny, supermysigt! det blir ansiksmask och lite smått och gott, visst är det underbart?


jag vill ha...

de här byxorna!

bikbok - 299 kr, visst är de snygga?

middagen igår!

jag har precis laddat över lite bilder från igår, och här kommer lite bilder från middagen...
vi åt på enebytorg på sushi, supergott och jätte mysigt! vi satt där till nio då de stängde, och jag åt en 11 bitars sushi medans camilla åt en 14 bitars... där ska jag absolut äta igen! visst ser det gott ut?




söndag... igen

hej alla bloggläsare! kom just hem från mörbycentrum där jag och mamma har handlat lite och innan det var jag på tennisen. igår sov jag över hos camilla med jonte och vi vaknade runt tolv... då gick vi till enebybergstorg och handlade baguette med salami, Ben & jerrys och en kladdkaka. bra frukost va? det blev ialflall supergott och vi satt och kollade på juno i källaren. nu ringde min morbror och sa att det hade brunnit hos min mormor, och mamma ska nu till sjukhuset, tänk vad som händer? måste gå, kärlek till er!

RSS 2.0